OZBILJAN BIZNIS: Kusta izdaje apartmane u Herceg Novom
Foto: Dragan Kadić

Navala turista

OZBILJAN BIZNIS: Kusta izdaje apartmane u Herceg Novom

Stars -
Emir Kusturica renovirao prostorije u vili na Crnogorskom primorju, na šta je potrošio mnogo novca

Emir Kusturica ozbiljno zarađuje i od turizma, jer već duže vreme izdaje sobe i apartmane u Herceg Novom.Proslavljeni reditelj pre ovogodišnje sezone dosta novca je uložio u renoviranje vile na obali Jadrana, a kako smo nedavno imali priliku da se uverimo, njegova kuća je puna turista. Kako smo saznali od meštana, Kusturicu ne viđaju jer on zbog poslovnih obaveza ne dolazi često na more.

Skupa nekretinina na samoj obali mora Kuća Emira Kusturice u Herceg Novom
Skupa nekretinina na samoj obali mora Kuća Emira Kusturice u Herceg Novom

- Kusta je vilu pametno iskoristio. Kuća je prostrana, ima desetak soba, a u prizemlju je veliki restoran, čiji se ulaz nalazi na samom šetalistu pored mora. Objekat ne izgleda luksuzno, ali dovoljno je lep i prostran da privuče turiste iz raznih krajeva. Ljudi boravak uplaćuju upravo zbog njega, jer ga mnogi poštuju i čast im je da budu njegovi gosti - otkriva naš izvor i dodaje da je Emir ranije često posećivao Herceg Novi.- Zbog svojih angažmana on sada nema vremena da dolazi kao nekad, a pre je često bio ovde. Kad god je dolazio, ponašao se normalno i nikada nije izigravao veličinu, iako mu se može. Uglavnom je sedeo u restoranu ili šetao sa suprugom Majom - završava naš izvor.

Bez pozdravaKusta i Kežman komšijeVila Emira Kusturice nalazi se preko puta dva apartmana koje izdaje Mateja Kežman. Kako kažu meštani, oni se nikad ne pozdravljaju iako su komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja