(PAPARACO 18+) PREDIGRA: Maca Diskrecija u Baošićima lovi morske krastavce!
Foto: DRAGAN KADIČ

Ona voli i životinje

(PAPARACO 18+) PREDIGRA: Maca Diskrecija u Baošićima lovi morske krastavce!

Stars -
Senadu Nurkić Kurirov paparaco uslikao u Baošićima dok se spremala da zaroni, sunčajući se u toplesu, ali i dodirujući intimne delove tela
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Maca Diskrecija, otkako je postala popularna nakon rijalitija „Parovi“, odlučila je da taj status održi, pa radi sve što inače poznati rade i kreće se po mestima gde obično i oni borave.

Tako se Senada Nurkić iznenada obrela i na Crnogorskom primorju, pa ju je Kurirov paparaco zatekao samu na plaži u Baošićima, dok se sunčala u toplesu.

Starleta je izazivala pažnju i mamila uzdahe muškog dela populacije, jer se na javnom mestu dodirivala po intimnim delovima tela, kao da je sama između četiri zida.

Toples diskrecija... Senada u Baošićima
Toples diskrecija... Senada u Baošićima

Na momente je ipak delovala zamišljeno, a u vodu nije ulazila, što je delovalo čudno s obzirom na to da je bio izrazito vreo dan. Kad ju je naš fotograf islikao iz svih uglova, pozvali smo Macu da proverimo za čim toliko žudi da joj nije ni do plivanja, a ona nam se poverila:

- Došla sam u Crnu Goru po morske krastavce. Mogu vam reći da sam nekoliko već isprobala i zadovoljna sam, zato ostajem još nekoliko dana. One obične sam već izgustirala - rekla je starleta za Kurir, koja je očigledno rešila da sa povrća pređe na životinje.

(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja