PAPARACO: Branislav Lečić pretrčavao ulicu van pešačkog

Poznati glumac napravio prekršaj

PAPARACO: Branislav Lečić pretrčavao ulicu van pešačkog

Stars -
On je direktno ugrozio svoj život kad je u centru grada blokirao čitav bulevar kako bi prešao na suprotnu stranu ulice van dozvoljenog mesta
1 / 4

Branislav Lečić uspeo je da obori rekord kad je za manje od minuta napravio čak dva saobraćajna prekršaja. Naime, paparaco Kurira uslikao je prošle nedelje popularnog glumca kako ne mari za to gde se nalazi pešački prelaz, a još manje za to što ometa odvijanje saobraćaja u centru grada, budući da je vozilima bilo upaljeno zeleno svetlo.

Dao loš primer mladima... Leka
Dao loš primer mladima... Leka

Što bi se Leka mučio da traži zebru koja se nalazi svega nekoliko metara od mesta gde je parkirao svoj automobil kad može jednostavno da pređe put gde se njemu ćefne. Očigledno je bivšeg ministra kulture neko mnogo iznervirao tokom telefonskog razgovora kad je odlučio da ko muva bez glave pretrčava jednu od najprometnijih ulica u prestonici, elegantno zaobilazeći prelaz koji je namenjen pešacima.

Parkirao auto pa prešao ulicu... Branislav Lečić
Parkirao auto pa prešao ulicu... Branislav Lečić

Na njegovu sreću, nije bilo saobraćajne policije u blizini, tako da je Lečić odlično prošao. Em nije platio kaznu za prekršaj, em je izbegao moguće povrede. Jedino nije uspeo da izbegne našeg paparaca. A kako će na naše fotografije reagovati organi reda, ostaje da se vidi.Inače, prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, glumac bi za ovaj prekršaj mogao da plati kaznu od 5.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track