PAPARACO: Ćazimova bivša spopala Šabana, on joj cele noći pevao na uvce!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica se nabacivala starijem kolegi

PAPARACO: Ćazimova bivša spopala Šabana, on joj cele noći pevao na uvce!

Stars -
Folkerka iz Beča Nataša Matić zapila se sa Šaulićem na snimanju novogodišnjeg programa, pa je tražila da joj peva svoje hitove
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Šaban Šaulić ne može bez mladih pevačica. Naime, Nataša Matić, bivša devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija, bacila je oko na svog starijeg kolegu, pa je rešila da ga osvoji po svaku cenu.

Pala u sevdah... Nataša oduševljena Šabanovim pevanjem
Pala u sevdah... Nataša oduševljena Šabanovim pevanjem

Pevačica koja godinama radi u dijaspori preksinoć je na snimanju novogodišnjeg programa za Grand narodnu televiziju celo veče spopadala kralja narodne muzike, pa on nije mogao da bude na miru od njenih prohteva. Kad je Šaulić došao na snimanje, seo je s kolegama za sto u bekstejdžu i po običaju naručio alkohol kako bi prekratio vreme dok ne izađe na scenu. Nakon pola sata ekipi se pridružila i Feliksova bivša izabranica, koja se pevaču očigledno nabacivala. Ona mu je šaputala i naručivala pesme, a on je oberučke prihvatio sve njene želje i cele noći joj je pevao na uvce kao da su u kafani. Kako je vreme odmicalo, sve više mu se približavala. Oni su se non-stop smejali i na svakih 10 minuta nazdravljali i naručivali piće. Iako je poznato da su Ćazim i Šaban dobri drugari, oni o njemu nisu progovorili nijednu reč. Kad je Nataša otišla na binu, Šabanu je odmah pritrčala Mina Kostić, s kojom je nastavio druženje od pre nekoliko večeri. Posle snimanja pevači nisu otišli u istom pravcu već svako na svoju stranu, ali ne sumnjamo da će biti u kontaktu i opet se videti.

Šaulićeve kolege su, inače, prokomentarisale kako je on druga osoba kad je u društvu svoje supruge Gordane - tada ne primećuje nikoga, manji je od makovog zrna, a kad je sam, onda je potpuno drugačija i opuštenija osoba.

Stara ljubavJEDVA PREBOLELA OSMANIJANataša Matić i Ćazim Osmani otpočeli su vezu početkom aprila, a zajedno su bili nešto više od mesec dana. Oni su se upoznali na jednoj romskoj svadbi na kojoj je ona pevala. Feliks je pevačicu vodio na javne skupove, ali njihova veza je brzo pukla jer ju je on ostavio zbog svoje bivše devojke Mande Popović.

Polila se vodomDRAGANA KATIĆ BRISALA GRUDIDragana Katić slučajno se ispolivala vodom u bekstejdžu dok se odmarala u pazi snimanja novogodišnjeg programa. Kad je krenula da popije gutljaj, neko je prošao iza nje, slučajno je gurnuo i ona je sve prosula po sebi. Odmah je uzela vlažne maramice i brisala grudi i bradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track