PAPARACO: Goga Sekulić trudna?! Pevačica čeka bebu sa 15 godina mlađim dečkom
Foto: Dragana Udovičić

Folk pevačica s dečkom Urošem radi na bebi

PAPARACO: Goga Sekulić trudna?! Pevačica čeka bebu sa 15 godina mlađim dečkom

Stars -

Dok je u apoteci kupovala test za utvrđivanje trudnoće, pevačica se apotekarki žalila na česte mučnine i vrtoglavicu

Goga Sekulić sumnja da je u drugom stanju. Naš paparaco je uslikao pevačicu juče u jednoj apoteci u centru grada kako kupuje test za utvrđivanje trudnoće.

Sekulićeva se apotekarki požalila da joj kasni ciklus, te da poslednjih dana ima mučnine i vrtoglavicu. Ona ju je posavetovala da se testira kako bi bila sigurna. Prvo joj je ponudila nekoliko različitih testova, a onda joj i objasnila kako se to i kada radi.

- Jao, da li ću znati?! Da li će mi to sigurno pomoći da saznam? Bolje da odmah budem sigurna jesam li ili nisam trudna. Ja se nadam da jesam jer moj dečko i ja toliko želimo bebu. Radimo na tome. Nikada do sada nisam utvrđivala trudnoću, ovo mi je prvi put - rekla je Goga apotekarki i zahvalila joj.

Po izlasku iz apoteke, pevačica je sela na zidić i pažljivo pročitala uputstvo, a onda pozvala petnaest godina mlađeg dečka Uroša Domanovića.

Pevačica dolazi u apoteku... Goga Sekulić
Pevačica dolazi u apoteku... Goga Sekulić

Inače, kako saznajemo, Sekulićeva će se početkom oktobra preseliti kod dečka u Cirih.- Goga i Uroš opremaju stan, koji će biti gotov do 10. oktobra. Želja im je da prvo žive pod istim krovom, a kasnije i da se venčaju. Iako rade na tome da dobiju dete, ona će do kraja godine završiti novu pesmu i odradiće sve zakazane nastupe koje ima - rekao je naš dobro obavešteni izvor.Pozvali smo Gogu za komentar, ali ona je već neko vreme nedostupna na broj telefona poznat redakciji.

Nestrpljiva... Pevačica čitala uputstvo na ulici
Nestrpljiva... Pevačica čitala uputstvo na ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track