PAPARACO: Merlin prošetao Knez Mihailovom
Foto: Marina Lopičić

Dino se švrćka po Beogradu

PAPARACO: Merlin prošetao Knez Mihailovom

Stars -
Pevač iz BiH svratio u Srbiju kako bi se uverio da se pripreme za njegove koncerte u Areni privode kraju
1 / 3 Foto: Nemanja Pančić

Dino Merlin, koji će u Kombank areni održati dva koncerta, 24. i 25. oktobra, pred ovaj spektakl doputovao je u Beograd, u kome je proveo samo nekoliko sati.Muzičaru iz Sarajeva i to je bilo dovoljno da prošeta srpskom prestonicom i čuvenom centralnom gradskom pešačkom zonom - Knez Mihailovom ulicom. On je svratio i do Arene kako bi proverio da li se pripreme za koncert privode kraju.

Naš paparaco uspeo je da ga uslika ispred ulaza u jedan restoran, gde je svratio da uživa u domaćim specijalitetima. Nekoliko fanova odmah ga je prepoznalo i zamolilo da se fotografišu s njim za uspomenu. Dino je na ručku proveo više od dva i po sata. Nekoliko minuta ranije pevač je morao da pošalje članove svoje ekipe u neplanirani šoping.- Zaboravio sam sive čarape. Poneo sam neko odelo i nisam imao odgovarajuće čarape s kojima bih ga upario - rekao je Merlin.

Naša ekipa nastavila je da ga prati. Na pola sata svratio je u hotel, gde ga je sačekao fan, koji je poželeo da se fotografiše s njim. Od Dina se tokom njegovog boravka Srbiji nije odvajala menadžerka Dada Bulat.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track