PAPARACO: Miškovićeva snajka kao prava domaćica

Jovana otišla u kupovinu

PAPARACO: Miškovićeva snajka kao prava domaćica

Stars -
Nikolićeva obavila nabavku u jednom od marketa koji su nekada pripadali njenom svekru, biznismenu Miroslavu Miškoviću

Jovana Nikolić kućne namirnice i dalje nabavlja u marketu koji je nekad pripadao Miroslavu Miškoviću, ocu njenog supruga Marka.Paparaco Kurira uslikao je pevačicu koja se nedavno posle višegodišnje pauze vratila na scenu, kako s dvogodišnjom ćerkom Antoninom i njenom dadiljom obavlja nabavku za kuću. Na spisku neophodnih stvari koje je Miškovićeva snajka kupila našli su se prašak za veš, omekšivač, jogurt, voda i ostale osnovne namirnice. Jovana je trpala sve u korpu kao da je džabe. Ruku na srce, nekad je i bilo tako za nju jer je umesto karticom i novcem kupovinu u ovom marketu obavljala potpisom. Međutim, vremena su se promenila, pa i način plaćanja. Sad u istom tom marketu od Nikolićeve primaju isključivo novac, a potpis Jovana može da ostavi samo na računu ukoliko nabavku plati karticom.

Čekala u redu... Jovana Nikolić
Čekala u redu... Jovana Nikolić

Tata Marko Mišković izostao je u ovoj porodičnoj kupovini, pa su nošenje kesa na sebe preuzele Jovana i Antoninina dadilja. Ovu šoping-avanturu na Autokomandi pokvarila je samo kiša, koja je lila kao iz kabla, pa su ove tri dame pokisle dok nisu stigle do parkinga i smestile kese u auto.

Jovana je pokazala da je prava domaćica, a sigurno joj nije bio problem i da plati račun jer je žena naslednika jednog od najbogatijih Srba.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja