PAPARACO: ŠAVIJA SKINULA DEČKA BARBARI Overila još jednog fudbalera!
Foto: Dragan Kadić

TAJNA VEZA

PAPARACO: ŠAVIJA SKINULA DEČKA BARBARI Overila još jednog fudbalera!

Stars -
Kurirov foto-reporter uslikao Natašu s Borkom Veselinovićem u jednom restoranu na Zemunskom keju, gde ih je zatekao zajedno na ručku

Iako je Barbara Šegetin neposredno pred ulazak u „Veliki brat“ objavila na društvenim mrežama da je u vezi s Borkom Veselinovićem, on se za vreme njenog boravka u rijalitiju viđa s Natašom Šavijom.Ekipa Kurira uslikala je nedavno starletu i fudbalera u jednom restoranu na Zemunskom keju, gde su se prilikom susreta poljubili u obraz, a onda seli da ručaju. Borko je zadirkivao Natašu što je poručila samo lubenicu na mestu poznatom po dobroj ribi, da bu usledili ozbiljni razgovori! Njih dvoje prvo su razmenjivali informacije o onome što se o njima piše po novinama, pa je Veselinović iskoristio priliku da Šaviju ispita sve što ga je zanimalo o njenim momcima, s posebnim osvrtom na fudbalere s kojima je bila u vezi.Delovalo je da oboje uživaju u ćaskanju, jer su se sve vreme smejali za stolom. Nakon dvočasovnog druženja uz ručak napustili su restoran, nakratko zastali ispred ulaza, ponovo se poljubili u obraz i onda je Borko seo u svoja kola parkirana odmah ispred, a Nataša je polako odšetala do svog auta.

Iako su se tu rastali, kako saznajemo, iste večeri završili su zajedno na jednom poznatom beogradskom splavu, nakon čega su i narednih večeri bili u provodu po kafanama.Ovim povodom pozvali smo bivšu učesnicu „Parova“, koja prvo nije htela da prizna da poznaje Veselinovića, a kad smo joj rekli da imamo njihove zajedničke fotografije, kratko je rekla:- Zaista ne bih pričala ništa o tome i kvarila svoje odnose s ljudima.S druge strane, Borko nije krio da je uživao sa Šavijom.- Poznajem Natašu. Proveo sam s njom lepo popodne na ručku, zaista mi je prijalo. Ona je slatka devojka, ali o privatnim stvarima nikad nisam govorio, pa neću ni sad - kaže fudbaler, koji vezu s Barbarom nije želeo da komentariše.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track