PAPARACO: Vesna, Srđan i Olja baškare se na Kopaoniku!

Poznati se valjali i grudvali na snegu

PAPARACO: Vesna, Srđan i Olja baškare se na Kopaoniku!

Stars -
Đoković je vreme provodio uglavnom u kafiću merkajući prolaznike, dok je Zmijančeva koristila pad u sneg kako bi joj zgodni macani pomogli u nevolji
1 / 5

Kopaonik je ove godine pobedio po broju poznatih koji su ga posetili i uživali na snegu!Među VIP gostima na najpoznatijem skijalištu našao se i Srđan Đoković, koji ove sezone nije uz sina Novaka na Australijen openu, već se odmara na Kopu. Nakon što se u jednom lokalu dobro najeo i sve to zalio pićem, u poznatom stilu merkao je prolaznike i uživao u snežnoj idili.

Folk zvezda Vesna Zmijanac spojila je lepo i korisno, pa je nakon radne srpske Nove godine ostala nekoliko dana da se provede na svoj način. Pevačica se najbolje opušta u dugim šetnjama na oštrom planinskom vazduhu, a kad se umori, ona zasedne na snežnom brežuljku dok ne povrati dah, a onda nazad u hotel, ispred koga takođe voli da se zavali u sneg i uhvati koji zrak sunca. Međutim, nije ni ona naivna, pa je tako pad iskoristila i da zavede zgodne macane, koji su u tom trenutku prolazili, i to joj je pošlo za rukom. Jedan mlađi gospodin pomogao joj je da ustane i nastavi šetnju, a ona se zadovoljno osmehnula našem paparacu.

Voditeljka Olja Crnogorac je sa drugaricom otišla na izlet na Kopaonik, gde se noću provodila po kafanama, a danju je uživala u zimskim sportovima. Kako je došla nakratko, ona je iskoristila vreme bukvalno do poslednjeg trenutka.

Grudvala se i pred sam povratak, pa je sva mokra sela u kola i sušila se na putu do Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track