PARTNER ZA PLES: Anđela Milenković priredila nastup za pamćenje

Pinkove zvezdice

PARTNER ZA PLES: Anđela Milenković priredila nastup za pamćenje

Stars -
Nebitna je pesma, nebitno je pevanje, bitno je sta si ti! Ti si postavila još jednom novi standard, rekao je Milan nakon nastupa

Anđelija je priredila, do sada, neviđeno iznenađenje u poslednjoj epizodi "Pinkovih zvezdica"! Ona je na sceni imala partnera, Dimitrija, koji joj je pomogao da izvede koreografiju za pesmu “Mladiću moj”.

Upitana za razlog zbog kog je Dimitrije na sceni, Andjelija je objasnila: “Pošto se Dimitrije i ja znamo od vrtića, i trenirali smo ples. Počeli smo sa tri godine, ali nažalost nismo nastavili.”

“A eto, odlučili smo da ipak pokažemo to što znamo. Trenirali smo 5 godina ples”, rekla je Anđelija ponosno.

Na zapažanje šta bi se desilo da su trenirali karate, Anđelija je iskoristila priliku da pohvali Dimitrija spomenuvši da je on zauzeo drugo mesto na svetskom takmičenju, upravo u karateu!

Goca je Milanu poručila: “Sada dolazimo do onoga, pošto smo ovu pesmu slušali u jednoj lošijoj interpretaciji, dolazimo do onoga Milane da nije stvar do pesme, nego do interpretacije.”

Milan je imao šta da kaže na to: “Ne, nego dolazimo do toga da nije stvar ni do pesme ni do interpretacije, nego do zvezde. Ova interpretacija se nije ni čula od daha i igranja. Nebitna je pesma, nebitno je pevanje, bitno je sta si ti! Ti si postavila još jednom novi standard. Prošli put si postavila standarde, danas si postavila standarde ovog šoua. Dakle, koreografija, harizma, ponašanje. Sve to sto si iznela. Ta energija, i taj spektakl koji si priredila ovde je domaći zadatak. Ti ne moraš da ispevavas balade. Ti ne moraš da imaš glas koji će da se ori ovuda. Ti ne moras da pevaš zahtevne pesme. Ti možeš da pevaš pesme koje se meni nesviđaju i koje su nebitne za pokazivanje glasa, ali ti imaš ono nešto. A to je taj faktor X i to je tvoja harizma i to je to da je scena tvoje prirodno stanište i to mi se najviše sviđa.” zaključio je Milan.

Publika je rekla: “Jao i svi su poustajali. I sve nas je zanimalo zašto jaoj. Ovo je prvi put da smo ustali svi, i da ne znamo o kome je reč i da se nismo spustili” objasnila je Jelena “instant” svih pet glasova za Andjeliju i Dimitrija.Anđelija i Dimitrije su dobili svih 5 glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=gWrZnEf0Bgo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja