PČELAR PRIZNAO KRIVICU: Mikiju 6 meseci uslovno zbog prebijanja Ivana u rijalitiju!
Foto: Aleksandar Jovanović

Dogovor sa sudom

PČELAR PRIZNAO KRIVICU: Mikiju 6 meseci uslovno zbog prebijanja Ivana u rijalitiju!

Stars -
Treći osnovni sud u Beogradu usvojio je danas sporazum o priznanju krivice između tužilaštva i poznatog učesnika raznih rijalitija Miki Đuričića, prema kojem je Đuričić za uslovnu zatvorsku kaznu priznao da je u rijalitiju "Hotel Maldivi" udario pevača Ivana Gavrilovića.

Sud je na osnovu nagodbe između Trećeg osnovnog tužilaštva doneo presudu kojom je Đuričić uslovno kažnjen sa šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja. Portparol Trećeg osnovnog suda u Beogradu Igor Veličković rekao je da je presuda pravosnažna pošto su se stranke odrekle prava na žalbu.

Tuča, zbog koje je Djuričić bio izbačen iz tog rijalitija, dogodila dok se u programu emitovanom uživo na jednog televiziji za nacionalnom frekfencijom, kada je Djuričić izazvao incident i fizički nasrnuo na nekadašnju dens zvezdu Ivana Gavrilovića i udario ga pesnicom. Reagovalo je i tužilastvo, koje je Mikiju na teret stavilo nasilnicko ponašanje.

S obzirom na da je kazna uslovna, Miki neće morati da provede šest meseci u zatvoru, ukoliko u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track