PEVAČ SA PORODICOM LETUJE U GRČKOJ: Pejović vodi ženu na more!
Foto: Damir Dervišagić

Zasluženi odmor

PEVAČ SA PORODICOM LETUJE U GRČKOJ: Pejović vodi ženu na more!

Stars -
Nakon što je pre nekoliko meseci njegova supruga Biljana imala zdravstvenih problema, ovo će joj biti prvi odmor otkako se oporavila

Aco Pejović završava uskoro letnju turneju koju je imao po Srbiji, Bosni i Crnoj Gori i polako pakuje kofere kako bi sa porodicom otišao na odmor.

Nakon što je pre nekoliko meseci njegova supruga Biljana imala zdravstvenih problema, ovo će joj biti prvi odmor otkako se oporavila. Sada već tradicionalno, porodica Pejović putuje u Grčku, gde će se Aco nekoliko dana odmarati od poslovnih obaveza i uživati u suncu i moru.

S obzirom na to da je početak godine bio traumatičan za njih, jer je Biljana imala je izliv krvi u mozak, zbog čega su morali i da je operišu, ovaj odmor će im veoma prijati. Acina supruga se izborila i sada već potpuno oporavila, pa im je odmor ove godine poseban i zbog situacije kroz koju su prošli. Kako nam je otkrio izvor blizak Pejoviću, u Grčku će putovati i njegove tri ćerke. Magdalena i Marija su tri godine unazad ignorisale mamu i tatu što se letovanja tiče, jer su već velike, pa su radije letovale sa društvom. Ove godine će ipak svi porodično da se odmore i napune baterije za obaveze koje ih očekuju u septembru.

Podsećanja radi, pre nekoliko meseci pevač je odlučio da iznenadi svoje dame, pa ih je odveo u Diznilend. On je odlučio da povede ćerke u najpoznatiji zabavni park na svetu kako bi ih nagradio za odličan uspeh koji su prošle godine imale u školi. Tada je rekao da mu se dopalo kako su se proveli i da će se sigurno opet tamo vratiti. Tako da, posle mora, Aco možda opet iznenadi svoje devojke.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja