PEVAČ UŽIVA NA MORU SA ĆERKAMA I BEBOM: Sergej Ćetković usvojio dečaka?!
Foto: Damir Dervišagić

Veliko čovek sa velikim srcem

PEVAČ UŽIVA NA MORU SA ĆERKAMA I BEBOM: Sergej Ćetković usvojio dečaka?!

Stars -
Beba je naizmenično bio u rukama pevača i njegove supruge, dok su ga devojčice sve vreme grlile i ljubile

Pevač Sergej Ćetkovi uživa sa suprugom Kristinom, usvojenim ćerkama Lolom i Milom, ali i jednim mališanom kojeg su svi mazili uživa na crnogorskom primorju.

Naime, beba je naizmenično bio u rukama pevača i njegove supruge, dok su ga devojčice sve vreme grlile i ljubile. Najemotivniji trenutak svakako je bio kada je pevač, potpuno oduševljen, mališana sve vreme ljubio po stopalima, dok je dečak uživao u naručju Kristine.

Morska avantura vesele porodice trajala je tokom čitavog dana, dok je posebno radosna bila starija pevačeva mezimica Lola, koju je tata sve vreme bacao da skače u vodu.

Obe ćerke Sergej je usvojio još dok su bile bebe u domu za nezbrinutu decu u Bijeloj, ali ostaje otvoreno pitanje da li je mališan koji im pravi društvo novi član porodice.

Sergej nam na to pitanje odgovorio ni porukom, niti se javljao na telefon, iako je poznato da je šturo pričao i prethodnih godina kada je usvojio ćerkice. Čak i kada su prethodnih meseci mediji najavljivali da će Ćetković usvojiti dečaka, on nije želeo da potvrdi ovu inforamciju.

Sergej sa lica nije skidao osmeh jer nema tako često priliku da čitav dan provede sa naslednicima, naročito sada kada je pri kraju njegov novi album „Moj svijet“, koji će izaći polovinom oktobra.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja