PEVAČ ZABORAVIO DA POPIJE LEKIĆ: Ovako je Kristijan održao lekciju Jeleni i Ivanu!
Foto: Printskrin

Besana noć

PEVAČ ZABORAVIO DA POPIJE LEKIĆ: Ovako je Kristijan održao lekciju Jeleni i Ivanu!

Stars -
Gavrilović joj je na uvo, galamio, što je strašno uznemirilo Jelenu, koja ima slabo srce i morala je da popije lek za smirenje

Jelena Milošević i Ivan Gavrilović proveli su zajedno burnu noć u izolaciji, jer balerina nije mogla da oka sklopi jer joj je Gavrilović pevao i galamio na uvo. Celu noć su se svađali, a sukob je nastavljen i ujutro uz kafu.

Naime, navodno je Gavrilović tražio da mu se daju lekovi, cela kutija, a ne samo jedan lekić, pa je maltretirao balerinu - pevao joj je na uvo, galamio, što je strašno uznemirilo Jelenu, koja ima slabo srce i morala je da popije lek za smirenje.

"Celu zadrugu je digao na noge. Nisam znala da mora sve to da pije, ali sam ga zamolila da me pusti na miru. Tražio je da mu daju celu kutiju", žalila se Jelena Zorici.

"Ali da mi ulaziš u zdravstveni prostor. Ajd da si napravio štos, ali histerišeš, zoveš Mitu, da si otpevao jednu pesmu. Bolesna sam, imam slabo srce, jer sam senzitivna. Idi pevaj Bojani Stamenov, vidi kolika je ona to može da izdrži, a ne meni", vikala je na Ivana.

"Tresla se žena kao prut. Htela je da umre i ispao sam budala. Nisam znao da imaš taj problem. Evo neću više to da radim", rekao je Gavrilović u momentu kada im je prišao Kristijan, koji im je održao lekciju.

"Kako se to ponašate? Kao ludaci! Hiljade ljudi vas gleda i šta treba da kažu da imate svi šifru, a vas briga šta misle ljudi. Šta treba da se svi skinemo goli?! Pa zašto smo došli u rijaliti nego da pokažemo ko smo. Treba da kažu vidi ove budale, hipici, totalni ludaci. Razmišljaj o tome šta radiš", savetovao ih je Kristijan.

Jelena je bila toliko uznemirena da je plakala Kristijanu da ne može da se smiri koliko ju je Ivan uznemirio.

"On šeta, ne zna gde se nalazi. I ti šetaj, i pozitivno razmišljaj", smirivao je Kristijan balerinu.

Ivan po imanju usred noći izigravao duhaTamara je ispričala jutros da je premrla od straha kada je u zoru ugledala Ivana kako ide prekriven s belim čaršafom.

"Pošla sam sa Gabi do WC, da se ne plaši. A onda čujem neku buku, kad ono Ivan ide po imanju u belom. Prepala sam se. Da nije bilo Gabi, umrla bih", ispričala je starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track