PEVAČICA ČVRSTO REŠILA DA OSTAVI CIGARETE: Bekvalčeva na laserskom odvikavanju od pušenja
Foto: Damir Dervišagića

Želi da živi zdravije

PEVAČICA ČVRSTO REŠILA DA OSTAVI CIGARETE: Bekvalčeva na laserskom odvikavanju od pušenja

Stars -
Pevačica Nataša Bekvalac važi za strastvenog pušača, a koliko joj je muka zadalo odvikavanje od cigareta, govori to što je lepa Novosađanka rešila da se podvrgne laserskom tretmanu koji pomaže u odvikavanju od pušenja.

Naime, Nataša je pre nekoliko dana primećena kako ulazi u kliniku koja praktikuje ovu metodu, gde se podvrgla prvom tretmanu. Pevačica čvrsto rešila da ostavi cigarete.

"Nataša je već nekoliko puta pokušala da ostavi cigarete, ali je posle izvesnog vremena posustala. Kako pušenje najviše smeta njenom suprugu Ljubi, ona je rešila da još jednom pokuša, ali pomoću laserskog tretmana. Samouverena je i za sada nije zapalila nijednu cigaretu", rekao je izvor blizak pevačici.

"Postoji nervoza, ali je više na psihičkoj bazi, jer joj tretman zaista pomaže. Najbitnije je da je svesna da ta kriza nije realna, jer je prvih nekoliko dana zaistaosećala nikotinsku krizu dok se nije podvrgla tom tretmanu laserom. Cena tih tretmana se kreće od 7.000 dinara, pa naviše, ali ona ne žali pare, samo ako će joj to pomoći", završava izvor.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Kako stručnjaci iz ove oblasti tvrde, cigarete se pomoću laserskog tretmana ostavljaju bez nikotinske krize, a rezultati su osetni odmah, što je Nataši veoma bitno. Da li je tretman imao toliko dobar učinak na Natu, nije nam poznato, međutim, ono što je sigurno je njena volja da u toj odluci istraje. Bekvalčeva u više navrata nije uspela da ostavi cigarete, ona je priznala da se bolje oseća otkako manje puši.

"Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se svelo na desetak cigareta dnevno, ranije sam pušila tri kutije", svojevremeno je ispričala Bekvalčeva.

Iako se Nataša podvrgla inovativnoj metodi, teški dani su pred njom, pa je počela daoseća nervozu. Ipak, Natašin suprug Ljuba Jovanović joj je najveća podrška i pomaže joj uborbi da ostavi porok.

"Ljuba stalno smišlja šta će da rade kako Nata ne bi mislila na pušenje. Vodi je u šetnje, kupuje razno voće i grickalice kojima bi skrenula misli sa cigareta", rekao je izvor blizak pevačici.

Foot: Damir Dervišagić
Foot: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track