PEVAČICA NA METI FANOVA: Jurili je po hotelu, obezbeđenje moralo da reaguje
Foto: Printskrin/Instagram

Filmska drama

PEVAČICA NA METI FANOVA: Jurili je po hotelu, obezbeđenje moralo da reaguje

Stars -
Mladić star oko 20 godina jurio je hodnicima hotela i drao se kako bi pronašao pevačicu

Prava filmska drama odigrala se u hotelu u Crnoj Gori u kojem je odsela folk diva Seka Aleksić. Vatreni pevačicin fan unezvereno je uleteo u foaje i počeo da trči hodnicima luksuznog hotela. Momci iz obezbezđenja, kada su shvatili šta se dešava, više od deset minuta jurili su mladića kako bi ga sprečili da dođe do Seke, jer su bili zabrinuti za njenu bezbednost.

"Dečko koji ima oko 20 godina uspeo je da se provuče do recepcije hotela i kada je shvatio da ima previše ljudi i da među njima ne vidi pevačicu, počeo je da trči hodnicima po svim spratovima."

U trenutku kada je počeo da je doziva, obezbeđenje je shvatilo da je reč o fanu, a ne o gostu hotela i njih petorica su brzo potrčali za njim. Za to vreme, pevačica se kupala na bazenu luksuznog rizorta i nije ni slutila šta se dešava u unutrašnjosti hotela", kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Obezbeđenje je ubrzo uhvatilo mladića i izveo ga napolje, dok je on vikao da „želi da upozna Seku kraljicu“ i da se slika s njom. Tražio je da je izvedu, ali mu momci iz obezbeđenja, shodno pravilima hotela, nisu ispunili želju. Kasnije su Seku obavestili o nemilom događaju, što nju nije uznemirilo, čak je rekla da bi bez problema izašla da se slika sa mladićem", kaže naš izvor.

Seka je, inače, prethodnih dana napunila nekoliko diskoteka širom Crne Gore, dok vreme između nastupa koristi kako bi se rashladila na bazenu. Vitko i zategnuto telo pevačice mogli su da vide samo gosti luksuznog rizorta, dok su muški pogledi bili prikovani za mišiće koje je nabacila aktivnim vežbanjem. Bez grama celulita, srpska zvezda blistala je i bez šminke dok je kao sav normalan svet ispijala nes kafu i ćaskala sa saradnicima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track