PINKOVA ŽURKA: Nataša Bekvalac pokazala grudi bez brusa!

Otkrila više nego što treba

PINKOVA ŽURKA: Nataša Bekvalac pokazala grudi bez brusa!

Stars -
Iako je zakopčala uski blejzer, Bekvalčevoj ispadale bradavice

Nataša Bekvalac ponovo provocira javnost svojim bujnim grudima. Pevačica se na proslavi dvadesetog rođendana televizije Pink u četvrtak uveče pojavila u izazovnoj kombinaciji, pa su sve oči bile uprte u nju. Tom prilikom je obukla sako, ispod kojeg nije imala brus, a na osnovu belih pantalona moglo se zaključiti da nije imala ni gaćice.Mamila uzdaheIako je „novosadska barbika“ zakopčala svoj uski blejzer, zbog dubokog dekoltea provirivale su joj grudi i bradavice, na veliko oduševljenje fotografa. Bekvalčeva nije marila za to, već je uživala na proslavi. Ako je suditi po fotografijama, lako se može zaključiti da je bila ponosna na svoje seksi izdanje.

Ništa manje interesantna nije bila ni njena koleginica Viki Miljković, ali ne zbog odevne kombinacije, već zato što se na proslavi zadržala svega deset minuta. Kad smo je upitali gde toliko žuri, rekla je da je privatni avion čeka na aerodromu:Pravac Hrvatska- Večeras nastupam na jednoj proslavi zatvorenog tipa u Hrvatskoj. Da bih stigla na vreme, ljudi koji su izrazili želju da im uveličam slavlje po mene su poslali avion - objasnila je pevačica za Kurir.

Skrivala podočnjakeMARINA TUCAKOVIĆ NOSI NAOČARE PO MRAKUMarina Tucaković pažnju na sebe skrenula je naočarima za sunce s kojima se pojavila na Pinkovoj proslavi. Najverovatnije je poznati tekstopisac želela da sakrije podočnjake budući da je proteklih dana provodila i više od dvanaest sati na snimanju muzičkog šoua „Pinkove zvezde“, u kojem je članica žirija. Međutim, čim je ušetala u svečanu salu, Marina se oslobodila ovog modnog detalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track