PINKOVA ZVEZDICA UNA DIMITRIJEVIĆ: Sviđa mi se Milan kao što se drugima sviđa Biber

Voli Stankovića

PINKOVA ZVEZDICA UNA DIMITRIJEVIĆ: Sviđa mi se Milan kao što se drugima sviđa Biber

Stars -
Obožavam njegovu pesmu „Ovo je Balkan“ i simpatičan mi je još iz tog vremena! Sviđa mi se jer je veseo i lep, a i svi ga vole, kaže Una

Devetogodišnja Una Dimitrijević iz Niša, učesnica „Pinkovih zvezdica“, koja je pesmu „That Man“ posvetila Milanu Stankoviću, ujedno šarmirajući ostale članove žirija, ali i publiku, priznaje da je prvi put pevala ono što joj zaista leži.- Pesmu sam izabrala sama. Obožavam da slušam Karo Emerald. Do sada su mi pesme birali drugi, a ovo je bila baš moja želja.Kako to da bolje pevaš strane pesme?- Sve radim po sluhu. Za jedan dan naučila sam japansku himnu iako ne znam ni reč japanskog! U školi učim samo engleski, ali znam da pevam i na francuskom, španskom i italijanskom. Inače sam treći razred klavira u muzičkoj školi i imam odlične rezultate. Ove godine sam u svojoj kategoriji osvojila dva prva mesta, od kojih jedno u Rimu.

Milan Stanković
Milan Stanković

Zašto si pesmu „That Man“ posvetila baš Milanu. Da li je on tvoj omiljeni pevač?- Obožavam njegovu pesmu „Ovo je Balkan“ i simpatičan mi je još iz tog vremena! Sviđa mi se jer je veseo i lep, a i svi ga vole. Moja zaljubljenost je onako dečja. Milan je javna ličnost i sviđa mi se kao što se drugim devojčicama sviđa Džastin Biber.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track