Pinkove zvezdice razvalile u Hrvatskoj
Foto: Zorana Jevtic

Mitrovićev projekat širi se po Evropi

Pinkove zvezdice razvalile u Hrvatskoj

Stars -
Ovakav rezultat daje naznake da bi TV produkcija u našoj zemlji mogla da postane jedna od strateških izvoznih kategorija

Projekat Željka Mitrovića „Pinkove zvezdice“, za koji je RTL kupio autorska prava od kompanije „Pink“, a koji je snimljen u Srbiji s hrvatskim izvođačima i žirijem, u prvoj epizodi emitovanja u susednoj zemlji imao je rekordnu gledanost od čak 35,7 odsto udela.Ovakav rezultat daje naznake da bi TV produkcija u našoj zemlji mogla da postane jedna od strateških izvoznih kategorija. Samo će ova poznata kompanija, kako se navodi, imati više od pet miliona evra izvoznog priliva u sledećoj godini, na osnovu prodaje prava za sopstvene formate i njihove proizvodnje u našoj zemlji.Talentovana deca pokazala su svoje vokalne sposobnosti, kojima su oduševila članove žirija. Oni su nekim učesnicima davali savete u vezi s pevanjem, dok su pred drugim bukvalno ostali bez reči.

Prva Pinkova zvezdica... Marija Serdar
Prva Pinkova zvezdica... Marija Serdar

Epizode hrvatskom muzičkog šoua snimaće se u Šimanovcima, u jednom od najvećih studija na Balkanu. Zasad se komentariše da je Alka Vuica jedan od najzanimljivijih članova žirija jer svoje komentare uglavnom svodi na šalu, što je svima simpatično.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja