PLAŠI SE POROĐAJA: Ana Nikolić ide na carski rez uz epidural!
Foto: Dragana Udovičić

Panika

PLAŠI SE POROĐAJA: Ana Nikolić ide na carski rez uz epidural!

Stars -

Nikolićeva želi da bude svesna tokom porođaja, pa će sve vreme biti budna zahvaljujući anesteziji

Ana Nikolić odlučila je da ćerku, koju će krajem septembra dobiti sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, rodi carskim rezom uz epiduralnu anesteziju.Pevačica želi da bude svesna ovog čina, pa se u dogovoru s lekarom odlučila za metodu koja je sve rasprostranjenija u poslednje vreme. Biće izvršen carski rez, a Ana će sve vreme biti budna.

- Ana se baš plaši porođaja. Kad god ode na kontrolu, ona sa svojim ginekologom razgovara o tome kako bi najbolje bilo da beba dođe na svet. Na početku trudnoće želela je da se porodi prirodnim putem, ali na nedavnoj kontroli u dogovoru s lekarom odlučila je da to, ipak, bude carski rez. Doktor ju je saslušao i predložio carski rez uz epidural, metod koji je poslednjih godina sve popularniji - priča naš izvor.

On kaže da pevačicu u toj nameri podržava suprug Rasta.- Njemu je najvažnije da Ana i beba budu dobro i da porođaj prođe u najboljem redu. Reper sa svojom suprugom redovno odlazi na preglede i njemu je u redu da beba dođe na svet carskim rezom pomoću epiduralne anestezije. Još se nisu dogovorili da li će i on prisustvovati tom činu, ali mu je drago što će Ana sve vreme biti svesna - završava naš sagovornik.Podsetimo, Anu i Rastu zbližila je poslovna saradnja na pevačicinom poslednjem albumu „Labilna“ koja je rezultirala vezom, a onda i brakom. Venčali su se krajem jula 2016. godine u opštini na Voždovcu u prisustvu kumova.

IsprobalaEMINA BUDNA NA POROĐAJUEmina Jahović je sinove Jamana i Javuza rodila carskim rezom s epiduralnom anestezijom.- Nisam bila uplašena, niti sam se plašila samog tog čina, jer sam se u startu opredelila za carski rez, znala sam da ne mogu da podnesem prirodan porođaj. Ja sam bila svesna sve vreme, jer je u pitanju carski rez s epiduralnom anestezijom. Preporučujem carski rez jer boli dan-dva pa prođe - ispričala je Emina.

Lj. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DOK ANA ODRŽAVA TRUDNOĆU U BEOGRADU: Pogledajte šta Rasta radi u Americi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track