POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA IVAN KURTIĆ: Ćerku nisam video 9 godina!
Foto: Damir Dervišagić

Priznao je, ali ne brine o njoj

POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA IVAN KURTIĆ: Ćerku nisam video 9 godina!

Stars -
Nisam Nataliju video devet godina, jednostavno nisam mogao jer živi u Nemačkoj. Nisam se protivio da je majka odvede, jer sam želeo najbolje za nju

Ivan Kurtić, prvi pobednik Pinkovih zvezda, u trenutku najveće sreće, kada mu se životni san ostvario, setio se da ćerke s kojom tu radost ne može da podeli.

Naime, Ivan ima ćerku Nataliju iz prvog braka i nije je video devet godina zato što živi sa majkom u inostranstvu.

"Ne znam da li moja Nata gleda Pinkove zvezde, nadam se da gleda. Nismo mi baš često u kontaktu jer je kao mala otišla sa mamom u inostranstvo. Slabo me ona poznaje", rekao je Ivan.

"Iskreno, nisam je video devet godina, jednostavno nisam mogao jer živi u Nemačkoj. Nisam se protivio da je majka odvede, jer sam želeo najbolje za nju. Sad imam novu porodicu, dvoje divne dečice. Mi živimo skromno, i nisam u mogućnosti da odem tamo", rekao je pobednik Pinkovih zvezda.

Ivan je rekao da je prizvao svoju vanbračnu ćerku i da je on bez obzira na to što je ne viđa, on uvek tu za nju.

"Ako Natalija bilo kada u životu reši da dođe kod mene, prihvatiću je. Kod mene uvek ima mesta", rekao je Ivan.

Podsetimo, Ivan je za Kurir izjavio da veoma dobro radi i da dobija lepe bakšiše na svadbama. "Pevao sam u Beču, Parizu i skoro u celoj Italiji. Jednom sam na svadbi dobio čak 2.000 evra za samo jednu pesmu. Bila je neka dvojka, više ne mogu da setim koja je tačno pesma, znam samo da je bila od Šabana Šaulića", rekao je za Kurir pobednik Pinkovih Zvezda.

(Alo/Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja