POBEGULJA: Keba šmugnuo pod sto zbog Severine
Foto: Dragan Kadic

Pevač se uplašio sedme sile

POBEGULJA: Keba šmugnuo pod sto zbog Severine

Stars -
Dragan Kojić se glupirao na snimanju "Zvezde Granda" da ne bi govorio o vezi sina Igora i hrvatske pevačice
1 / 2 Foto: Dragan Kadic

Dragan Kojić Keba vratio se sa turneje u Americi i odmah je došao na snimanje emisije „Zvezde Granda“, u kojoj je zamenio Acu Lukasa u žiriju, ali se sve vreme krio od novinara.Naime, folker je ostao dosledan stavu da ne daje izjave povodom veze sina Igora i Severine Vučković, te se u „Grandov“ studio na Košutnjaku pojavio krišom, ušavši na sporedni ulaz.

Uspeo je da se mimoiđe sa sedmom silom prilikom dolaska, ali je sa njom imao bliski susret već na pauzi.Nemajući kud, Keba se pred novinarima pravdao da mora da telefonira.- Samo da se javim i može izjava - rekao je pevač i šmugnuo.Dok se vraćao na svoje mesto, šunjao se kako ga niko ne bi ponovo sačekao iza nekog ćoška, a na kraju se zavukao pod sto, misleći da ga tu niko ne vidi. Međutim, nije ostao neprimećen jer ga je Kurirov paparaco uslikao dok se glupirao. A sve da bi izbegao priču o romansi između Severine i svog sina.

Podsetimo, folker se o tome oglasio samo jednom, kada je na Tviteru napisao da ne izbegava medije i da je njegovo ćutanje pogrešno protumačeno.- Nije tačno da sam se izolovao od medija. Trenutno sam na turneji u Americi i jasno mi je da neki žele sapunicu, ali nijednu izjavu povodom Igorove veze nisam dao, niti ću dati jer je to njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i moj izbor - poručio je Keba sa američke turneje.

Ljubav cveta... Seve i Igor
Ljubav cveta... Seve i Igor

Ni po povratku u Srbiju nije promenio mišljenje i spreman je čak i da se neprimereno ponaša među svetom, samo da mu kojim slučajem neko ne bi izvukao koju reč o snajki.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja