Političari i pevači na slavlju Melos estrade
Foto: Dragan Kadić

Četvrt veka uspešnog poslovanja

Političari i pevači na slavlju Melos estrade

Stars -
ELITA Menadžer Bane Obradović dočekivao zvanice među kojima su bili Velja Ilić, Branko Ružić, Milutin Mrkonjić, Saša Popović, Lepa Brena, Šaban Šaulić...
1 / 13 Foto: Dragan Kadić

Kompanija „Melos estrada“ sinoć je gala žurkom u jednom novobeogradskom hotelu proslavila 25 godina uspešnog poslovanja. Brojne VIP zvanice, političare iz vlasti i opozicije, vrhunske sportiste i pevače, dočekao je na crvenom tepihu menadžer Bane Obradović u pratnji supruge Jovane.

- Nisam veliki govornik i više volim da budem iza zavese. Danas je veliki dan za mene, a ponosan sam što sam za ovih 25 godina ostao u dobrim odnosima sa svim ljudima s kojima smo sarađivali. Neki su mi postali i veliki prijatelji poput Željka Joksimovića, s kojim radim 14 godina - rekao je Obradović za Kurir.

Šaulići
Šaulići

Između ostalih, od političara videli smo Velimira Ilića, Aleksandra Vulina, Branka Ružića i Milutina Mrkonjića, a od estradnih zvezda Sašu Popovića, Lepu Brenu, Gocu Tržan, Anu Bekutu, Željka Joksimovića sa suprugom Jovanom...

Brena i Boba
Brena i Boba

Ljudi koji nisu mogli da prisustvuju slavlju poput Esme Redžepove ili Dragana Kojića Kebe obratili su se putem video-veze. Dvadesetak pevača primilo je nagrade za vernost, a Tozovac je nasmejao prisutne najavom da će se možda u ovim godinama i oženiti. I porodica Šaulić nije propustila večerašnji rođendan, a pojavili su se u pratnji Šabana i supruge Goce i njihova deca Ilda, Sanela i Mihailo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track