Poljska pevačica Kaja: Goran Bregović je prostak i prevarant!
Foto: FoNet AP

Udarila na muzičara

Poljska pevačica Kaja: Goran Bregović je prostak i prevarant!

Stars -
Duguje mi novac. To je živa istina! Terao me je da sedim pored njega dok pevam, a kada sam ustala, pobesneo je, tvrdi Kaja

Poljska pevačica Kaja tvrdi da je Goran Bregović prostak i prevarant i da joj duguje novac! U intervjuu za poljski radio Zlatni hitovi ona je napomenula da samo po lošem pamti saradnju sa slavnim muzičarom.- Duguje mi novac. To je živa istina! To nema veze s tim da li mi je on drag čovek ili nije. Posle toliko godina situacija se nije promenila - rekla je Kaja, ne otkrivši koliko novca joj Brega duguje.Zajednički album koji su Kaja i Brega objavili 1999. godine s obradama hitova Bijelog dugmeta bio je među najprodavanijim. Iako niko nije ni slutio da se njih dvoje ne slažu najbolje, sada je jasno da im saradnja nije bila uspešna.Kaja napominje da joj se Brega nimalo ne dopada.- Moram da kažem da je Goran veoma specifičan lik, voli sve da kontroliše. I ume da bude vrlo prost! Ne zna da se zahvali muzičarima posle koncerta, da se pozdravi s njima. Pamtim naš prvi zajednički nastup na muzičkom festivalu u Sopotu kada sam pevala „Ružica si bila“. Goran mi je rekao: „Da sediš sve vreme na stolici pored mene“. „Ružicu“ sam otpevala sedeći, ali kad su muzičari počeli da sviraju drugu pesmu, nisam izdržala. Skočila sam na scenu da malo prodrmam ljude. Bio je baš besan na mene! On je umetnik s ogromnim egom. Znam da takvih umetnika ima mnogo, ali ja ne moram da sarađujem s njima - zaključila je Kaja.Tim povodom pozvali smo Bregu, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Bregina poslednja željaHOĆU DA ME KREMIRAJUGoran Bregović je trenutno u Hrvatskoj. U intervjuu za hrvatsku nacionalnu televiziju otkrio je da nije vernik i da želi da ga, kad umre, kremiraju.- Zamolio sam da me spale i prospu moj pepeo u more i na neku planinu. Neću deci da ostavljam obavezu. Ako umrem u Parizu, ko će odlaziti na moj grob i plaćati skupo održavanje - rekao je u emisiji „Nedeljom u dva“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track