PONOVO ZAJEDNO: Savo Milošević se pomirio sa ženom!
Foto: Damir Dervišagić

Došli na proslavu godišnjice jedne modne kuće

PONOVO ZAJEDNO: Savo Milošević se pomirio sa ženom!

Stars -
Iako se spekulisalo da se razvode, bivši fudbaler i njegova supruga došli na jedan događaj
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Proslavljeni fudbaler Savo Milošević pojavio se sinoć sa suprugom Vesnom u javnosti posle više meseci, i to na proslavi godišnjice jedne modne kuće u Narodnom pozorištu.

Na Vesninoj ruci i dalje nema prstena...
Na Vesninoj ruci i dalje nema prstena...

Iako su ih mediji već gotovo razveli, možda je Vesna ipak oprostila Savu avanturu sa starletom i vatrenom navijačicom Sandrom Partizan. Savo i Vesna, inače bivša manekenka, razgovarali su u loži u pozorištu, mada je bilo primetno da među njima postoji distanca. Ložu su podelili s takođe bivšom manekenkom Jelenom Ivanović, koja je po početku proslave sela pored Vesne, a Savo se premestio iza njih.

... Dok se Savo ne odriče burme
... Dok se Savo ne odriče burme

Vesna i dalje ne nosi venčanu burmu, koju je skinula nedavno, kad su počele da se pojavljuju Savove slike iz noćnih provoda, dok na njegovoj ruci i dalje sija burma. On je uslikan sa Sandrom Partizan, koja je rekla da se njih dvoje viđaju, ali joj je neprijatno da o tome govori. Pre toga je zabeleženo njegovo celovečernje flertovanje s nepoznatom brinetom.Podsetimo, Savo i Vesna, devojačko Bovan, u braku su 19 godina i imaju dva sina i ćerku, a brak im je zapao u krizu pre godinu dana.

S. O. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track