PORESKA ČEŠLJA ESTRADU Aca Pejović: 15 godina plaćam porez i ne vodim duple knjige!
Foto: Nebojsa Mandic

Poreska uprava nastavila da proverava pevače

PORESKA ČEŠLJA ESTRADU Aca Pejović: 15 godina plaćam porez i ne vodim duple knjige!

Stars -
Aco je skoro četiri sata inspektorima polagao račune, dok je Ramadanovski svoje izlaganje odložio za nedelju dana pošto je, kako je javio, na službenom putu

Inspektori Poreske uprave i juče su proveli dan češljajući poslovanje estradnih ličnosti, a na saslušanju se pojavio jedino Aco Pejović.

On se u zgradi na Trošarini pojavio oko 11 sati, ruku pod ruku sa suprugom Biljanom. Žena vodi finansijeSupružnici su došli taksijem, a pevačeva žena nosila je torbu punu papirologije, koju je kao iskusan ekonomista pripremila. Inače, Biljana svom mužu vodi finansije, s toga je ona bila najmerodavnija da odgovara na pitanja poreznika.Popularni pevač se u razgovoru s inspektorima zadržao skoro četiri sata, a kako saznajemo, od imovine je prijavio kuću na Bežanijskoj kosi i automobil. Priložio je celokupnu dokumentaciju o svakom svom nastupu u zemlji i inostranstvu. Aco za Kurir poručuje da ne spada u grupu estradnih ličnosti koje su sklone tome da utaje porez.- Kad dolazite s urednim papirima, onda nema problema. Zakon se mora poštovati,“bogu božje, caru carevo“. O nastupima sam govorio ja, a finansijski deo objašnjavala je moja supruga. Prijavio sam sve što imam od imovine. Poslednjih 15 godina uredno plaćam porez, ne vodim duple knjige i nemam šta da krijem. Nisam jedan od onih koji su utajili porez - samouvereno je poručio Pejović na izlazu pre nego što je utrčao u taksi koji je pozvao s portirnice uprave.Opravdano odsutanI Džej Ramadanovski je juče trebalo da položi račune, ali se nije pojavio na zakazano saslušanje. Takođe, tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar, a umesto njega javio nam se njegov PR.- Džej trenutno nije u Srbiji i zbog toga je odložio svoj dolazak u Poresku za sledeću nedelju - kaže pevačev PR.(Lj. S. - S. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track