POROČAN: Pijani Georgiev cele noći bauljao po kafanama
Foto: Printskrin

Alkohola poplava: Ekipa paparaco lova tvrdi

POROČAN: Pijani Georgiev cele noći bauljao po kafanama

Stars -
Snimatelji emisije pratili Vladu i uhvatili ga kako, idući od lokala do lokala, gubi kontrolu nad sobom

Vlado Georgiev, po svemu sudeći, nije rešio svoj problem sa alkoholom, iako su ga mnogi upozoravali da se okane toga.Pevača je ekipa „Paparaco lova“ pratila od kafane do kafane i zaključila da je notorni alkoholičar, a u opisu snimaka tvrde da on „i dalje pije po ceo dan i mrtav pijan baulja“.

Inače, Georgiev je snimljen ispred jednog poznatog beogradskog restorana, u koji je, navodno, stigao pripit s jednog drugog mesta oko tri sata po podne. Tamo se zadržao čak do pola deset uveče. Snimatelji su ga sve vreme čekali, i dočekali su da zabeleže kako izlazi, sada već prilično pijan, i ulazi u auto da vozi. Snimili su ga kako pravi polukružno na mestu gde ne sme, a onda odlazi u kafić. U njemu je, prema podacima „Paparaco lova“, nastavio da pije do četiri sata ujutru, a kako lokal radi do tri, izbačen je sat vremena nakon fajronta.

Georgiev je posle celodnevne i noćne pijanke jedva stajao na nogama i nije bio u stanju da vozi, pa su ga smestili u taksi. Navodno je tražio da ga taksista odveze do još jedne kafane. U to doba prva kafana do koje je dovezen nije radila, pa ga je ispred sledeće sačekao prijatelj i bukvalno ga nosio do ulaza kao ranjenika jer više nije mogao sam da hoda.Ekipa „Paparaco lova“ Georgieva je tu ostavila u pola pet ujutru.

Vlado Georgiev:DOBRO JUTRO, VADŽAJNICE!Iako se nije javljao na telefon, Vlado Georgiev se povodom snimaka u „Paparaco lovu“ oglasio na Tviteru, vređajući autora, kao i celu ekipu emisije.- Pederu, opet si počeo? (D. P.) #paparazzoblow - napisao je pevač na Tviteru, pa je posle izvesnog vremena dopunio svoje impresije:- Dobro jutro svima želim. Dobro jutro i tebi, oženjena vadžajnice (D. P.), i ostalim vadžajnicama #paparazzoblow

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track