POSLE 6 GODINA: Srđan Predojević se oženio u Parizu!
Foto: Damir Predojević

Za vikend u Gradu svetlosti rekli da

POSLE 6 GODINA: Srđan Predojević se oženio u Parizu!

Stars -
Voditelj i advokat Mirjana Lazarević, koji imaju sina i ćerku, godinama su se žalili da ne stižu da se venčaju i da su ih u tome „sprečavale trudnoće i porođaji“

Srđan Predojević, domaćin Jutarnjeg programa, proteklog vikenda se zavetovao na večnu ljubav Mirjani Lazarević, s kojom ima sina i ćerku.Voditelj Srđan Predojević (43) i advokat Mirjana Lazarević (42) godinama su se žalili da ne stižu da se venčaju i da su ih u tome „sprečavale trudnoće i porođaji“. Kako saznajemo, oni su napokon našli dovoljno vremena i proteklog vikenda su svoju ljubav krunisali brakom u Parizu, i to nakon šest godina zajedničkog života.

"Srđan i Mirjana su u petak otputovali u Pariz, a intimno venčanje održano je u subotu. Voditelj je sve do detalja isplanirao, i to u tajnosti, pa ni Mirjana nije znala šta je očekuje - ispričao je za „Blic“ izvor blizak ovom paru. Kako Predojević intimu nikada nije delio s javnošću, tako ni njegove kolege na televiziji na kojoj radi nisu znale za njegove planove, osim kume Jovane Joksimović, koja će ga zamenjivati na poslu dok je on na putu. Voditelj Jutarnjeg programa i njegova supruga imaju dvoje dece: sina Stefana (5) i ćerkicu Sofiju (3).

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track