PREBOLEO KAĆU: Baneta teši hrvatska manekenka
Foto: Fb

Golupčići

PREBOLEO KAĆU: Baneta teši hrvatska manekenka

Stars -
Tina i Bane se veoma lepo slažu i mislim da će njihova ljubav uspeti

Nakon devet meseci, koliko je prošlo od raskida Katarine Živković i Branislava Jankovića, maneken je konačno preboleo pevačicu i utehu pronašao kraj hrvatske manekenke Tine Šegetin.

"Novopečeni golupčići su nekoliko puta zajedno radili revije. S obzirom na to da manekenka sada boravi u Beogradu, ona i Bane počeli su sve češće da se viđaju, izlaze, i ubrzo su uplovili i u vezu.

Preboleo Katarinu
Preboleo Katarinu

Banetu se Tina dopala i fizički, ali i karakterno, čim je upoznao, ali nije želeo da joj to odmah prizna. Njih dvoje upoznali su se dok je ona živela u Zagrebu, pa su tada, na početku poznatstva, samo razmenjivali poruke, da bi se pre dva meseca ona preselila u Beograd. Prvi put su se videli na reviji koju su zajedno radili i od tog momenta je sve i počelo. Kada je pre dva meseca Tina preselila kofere u našu prestonicu, javila se Banetu i od tada su često mogli da se vide u istom društvu. Neko vreme su bili samo drugovi, da bi i Janković i atraktivna manekenka shvatili da tu ipak postoji nešto više od prijateljstva.

S obzirom na to da su tek dve nedelje u vezi, ne žele mnogo da pričaju o tome, ali kod Baneta na Fejsbuku s vremena na vreme osvane zajednička fotografija. Najčešće izlaze u restoran koji je u vlasništvu manekena, a pre neko veče Branislav je imao reviju, naravno, u prvom redu našla se Tina, koja ga je bodrila. Njih dvoje se vrlo lepo slažu za sada i mislim da će njihova ljubav uspeti. Veoma su lep par", ispričao nam je izvor blizak golupčićima.Bane je bio nedostupan za komentar.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track