PREGOVARI ZAPELI ZBOG NOVCA: Džej ulazi u Parove?!
Foto: Damir Dervisagic

Rijaliti

PREGOVARI ZAPELI ZBOG NOVCA: Džej ulazi u Parove?!

Stars -
Pregovori su zapeli oko visine honorara, a ova televizija je onima koje je želela da vidi u luksuznoj kući ponudila novac, koji nisu mogli da odbiju

Pevač Džej Ramadanovski trenutno pregovara sa produkcijom oko ulaska u rijaliti „Parovi“, koji kreće 8. marta na TV Hepi. Pregovori su zapeli oko visine honorara, a ova televizija je onima koje je želela da vidi u luksuznoj kući ponudila novac, koji nisu mogli da odbiju.

"Svi će biti iznenađeni kad budu videli ko ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Tu će biti velike zvezde, ali i oni kojima su želje da to budu. Zbog velikog broja, onih koji su se ponudili, početak rijalitija pomeren je za nedelju dana, pa će, umesto 1. marta, početi 8. marta", rekao je Milomir Marić, na konferenciji za novinare, održanoj povodom početka ovog rijalitija u Srbiji.Inače, do sada se spekulisalo da će u "Parove" ući Ivona Negovanović Cuca poznata po navodnoj aferi sa Šabanom Šaulićem. Pored nje pričalo se da će se za nagradu boriti još i Hasan Dudić, Jelena Golubović, kao i Ava Karabatić.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track