PRETERALA SA ALKOHOLOM: Soraju vodili na trežnjenje nakon rođendanske proslave!
Foto: Damir Dervišagić

Opustila se

PRETERALA SA ALKOHOLOM: Soraju vodili na trežnjenje nakon rođendanske proslave!

Stars -
Popularna starleta okupila je svoje prijatelje u jednom prestoničkom noćnom klubu, gde je od samog starta bila odlična atmosfera, koja je kulminira pred jutro, kada je atraktivna brineta morala da zatraži medicinsku pomoć

Soraja Vučelić proslavila je pre dva dana rođendan i sve bi bilo super da pred jutro nije morala na trežnjenje.

Naime, popularna starleta okupila je svoje prijatelje u jednom prestoničkom noćnom klubu, gde je od samog starta bila odlična atmosfera, koja je kulminira pred jutro, kada je atraktivna brineta morala da zatraži medicinsku pomoć.

"Soraja je za svoje prijatelje zakupila centralni separe u lokalu i kad je žurka počela, svi su bili odlično raspoloženi i veseli. Vrlo brzo su počele da stižu boce šampanjca. Prvo jedna od pet litara u zlatnom kavezu, a kako je veče odmicalo, samo su stizale boce ovog alkoholnog pića. Sara, koja je bila u društvu desetak svojih drugarica, sve vreme je primala velike bukete cveća koje su joj slali neki gosti, kao i menadžment objekta. Kako je veče odmicalo, tako se sve više i više pilo, da bi u jednom trenutku pred jutro Sari i još jednoj drugarici pozlilo, pa su ih prijatelji odveli na trežnjenje u jednu privatnu kliniku", izjavio je izvor blizak starleti i dodao:

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track