SAKRIVA DEBELE NOGE: Dara Bubamara se slika od struka pa naviše!
Foto: Facebook

Višak kilograma

SAKRIVA DEBELE NOGE: Dara Bubamara se slika od struka pa naviše!

Stars -
Dara u poslednje vreme objavljuje slike na kojima se isključivo vidi od struka pa naviše. Na fotografijama sa nastupa se može uočiti da su slike isečene, kako joj se ne bi videla zadnjica i noge

Pevačica Dara Bubamara je u poslednje vreme uglavnom u centru pažnje zbog svog bujnog poprsja koje se ne libi da pokaže, ali sada je privukla pažnju svojim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Naime, Dara u poslednje vreme objavljuje slike na kojima se isključivo vidi od struka pa naviše. Na fotografijama sa nastupa se može uočiti da su slike isečene, kako joj se ne bi videla zadnjica i noge. A ni privatne fotografije nisu ni malo drugačije.

Poslednjih mesec dana Dara na svojim profilima nema fotografiju gde se vidi cela, osim onih sa planine gde je “zabundana” od glave do pete.

Pošto joj pokušaji obrade u fotošopu nisu pošli za rukom, izgleda da je Dara rešila da svoje nedostatke prikrije tako što ih, jednostavno, neće ni pokazati.

Da li je u pitanju celulit ili se skala na pevačicinoj vagi pomerila u pogrešnom smeru? Šta god da je u pitanju, za sada to uspeva da sakrije od očiju javnosti.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track