PROGOVORILA MAJKA NIKOLE LAKIĆA: Evo da li je moj sin gej
Foto: Printskrin

Farmer iz naroda

PROGOVORILA MAJKA NIKOLE LAKIĆA: Evo da li je moj sin gej

Stars -

Nikola Lakić ušao je na najpoznatije imanje u regionu kao farmer iz naroda, ali je uspeo da se tamo zadrži duže nego mnoge ličnosti koje su poznatije od njega.

Nikola se sinoć žestoko sukobio sa Cecom Jovanović, što su ostali farmeri deklarisali kao nasilničko ponašanje, a ovu svađu prokomentarisala je i njegova mama Marina Lakić.

"Od samog početka, iako se Ceca i Nikola poznaju iz spoljašnjeg života, ona je pričala samo najružnije stvari o njemu, polivala ga fekalijama, kako bi ga isprovocirala, što je i sama priznala. Nikola je zna od petnaeste godine, zna čitav njen život, o čemu se i pisalo. Nikola je pokazao šta je napolju i nemam razloga da se stidim. Odreagovao je tako jer je to bila inicajlna kapisla. Ko zna šta je ona njemu rekla da bi je tako opsovao, što ne podržavam. Ne volim kad Nikola pređe tu granicu pristojnosti, jer on nije uličar", rekla je Marina.

Ona je dodala i da je Nikola od samog početka imao otvoren odnos sa svima i da je svakome, pa i zvezdama poput Vesne Zmijanac rekao u lice šta ima.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Filipovoj mami sam zamerila što je u pismu koje je poslala svom sinu imala potrebu da napada Nikolu. Prvi put sam, za ovih sedam sezona koliko pratim Farmu, videla da neko u pismu koje šalje svom farmeru napada nekog drugog farmera i to najcrnje moguće. Ali dobro, to je njihova stvar. Ja nikada ne bih tuđe dete pljunula, iako imam loše mišljenje o mnogima tamo", rekla je Nikolina mama o napadima na njenog sina.

Mnogi farmeri prokomentarisali su da je Nikola homoseksualac zbog toga što je odbio neke od devojaka na imanju, a njegova mama najavila je tužbe po njegovom izlasku.

"Te priče da je Nikola gej potekle su od Stefana Jakovljevića. I Bane je dodatno potpalio vatru u studiju kada je dvosmisleno komentarisao Nikolu i kako će se ponašati ako se vrati. I Zorica Marković je tu imala ulogu, kada je komentarisala da poznaje nekog Peđu sa kojim je Nikola navodno bio. Čekamo ga da izađe sa Farme i da da saglasnost, pa ćemo angažovati porodičnog advokata kako bi zaštitio Nikolu. Ako već pričaju o tome, moraju dokumentovati", rekla je Marina i dodala da je Bane Đokić njenu ćerku i nju zvao da se opravda zbog komentara u studiju.

Ipak, za jednu osobu Marina je rekla da je Nikolin pravi prijatelj i da će je vrlo rado upoznati kada napuste imanje.

"Mislim da mu je Goga prijatelj do daske. To je jedina osoba koju želim da upoznam i da ugostim u svojoj kući. Njen je izbor šta će ona raditi sa svojim životom, Nikola se nekoliko puta i naljutio na nju, kada je pogazila reč, zato što smatra da žena nikada ne treba da se spusti na taj nivo", objasnila je Lakićeva mama.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track