PROSLAVILI TRI GODINE LJUBAVI Bekuta: Moj Milutin je nežan, pažljiv i normalan!
Foto: Nemanja Pančić

Kao tinejdžeri

PROSLAVILI TRI GODINE LJUBAVI Bekuta: Moj Milutin je nežan, pažljiv i normalan!

Stars -
Milutina i mene je Bog nagradio da ovakvu ljubav doživimo u zrelim godinama, kaže pevačica

Bivši ministar Milutin Mrkonjić (73) i njegova draga Ana Bekuta (55) imali su dupli razlog za slavlje budući da su se pre tri godine na Dan zaljubljenih i zavoleli.

"Ove tri godine su nezaboravan period i vredi ih proslaviti. Pošto nastupam u Bosni, putujemo tamo i napravićemo intimnu večera sa nekoliko prijatelja", ispričala je pevačica. Dok je Mrka kao mladić zaljubljeno gleda, Bekuta s osmehom kaže da imaju ljubav za koju je vredelo živeti.

"Uvek sam verovala kada sam sa nekim da je to ta prava ljubav, ali ispostavilo se da sam je tek sada doživela. I koliko god godina bude ispred nas, volela bih da ih zajedno provedemo", kaže Ana, a njen Mrka se nadovezuje: Ne zna čovek šta je prava ljubav dok ga ne zadesi.

Pevačica tvrdi da ništa ne može da im ugrozi vezu kad su prebrodili osudu javnosti što su zajedno, a Mrka je zvanično još oženjen. Ona i za to ima objašnjenje, kaže da je ta Mrkina ljubav okončana pre više od 10 godina. I dok ona razmišlja šta da pohvali kod Mrke, on šaljivo dobacuje da to ne sme da otkrije jer će ga druge žene razgrabiti.

"Moj Milutin je nežan, pažljiv i normalan. Sve se dogovaramo i nikad se nismo posvađali. Poštujemo se. Volim što je visok i stamen muškarac širokih leđa iza kojih uvek mogu da se sakrijem", iskreno priča pevačica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track