PUKLO PRIJATELJSTVO: Mira Škorić ispalila Palmu zbog Cece
Foto: Damir Dervisagic

Nekad lumpovale, sada se izbegavaju

PUKLO PRIJATELJSTVO: Mira Škorić ispalila Palmu zbog Cece

Stars -
Škorićeva nije došla kod Dragana Markovića na snimanje novogodišnjeg programa da se ne bi srela s bivšom drugaricom Svetlanom Ražnatović
1 / 7 Foto: Dragana Udovicic

Mira Škorić ispalila je Dragana Markovića Palmu zbog nekad najbolje prijateljice Svetlane Cece Ražnatović, s kojom je zahladila odnose i više ne govori.Kurir je pre šest meseci prvi pisao da su njih dve već neko vreme u sukobu, a to se preksinoć i potvrdilo, iako ni jedna ni druga nikad nisu htele ništa da komentarišu na tu temu.

Naime, pevačice su prethodnih godina zajedno dolazile na snimanje novogodišnjeg programa za televiziju Palma plus u Jagodinu, međutim, ovo je prvi put da se Škorićeva nije pojavila, dok se Ceca odazvala pozivu svog dugogodišnjeg prijatelja.

Kako tvrde upućeni, Mira nije želela da bude u Cecinoj blizini. Ona Palmi nije ni javila da neće doći, iako ju je on očekivao. Pozvali smo Miru da je pitamo zašto se nije pojavila.

Nije javila da ne dolazi... Mira Škorić
Nije javila da ne dolazi... Mira Škorić

- Bila sam na rođendanu kod kume. Pozvana sam na snimanje ali sve se desilo u pet do 12 i žao mi je što nisam otišla. Poštujem Palmu i njegovu televiziju. To za Cecu je nebuloza, nemoj to da pišeš, ljubim te - rekla nam je Mira.Ceca je kod Palme u gostima bila samo pola sata - otpevala je svoje dve pesme i učestvovala u zajedničkoj zdravici, posle čega se vratila za Beograd. Inače, ona je jedina imala privilegiju da u restoranu zapali cigaretu, dok su svi ostali pušili napolju.Na snimanju su bili i Ana Bekuta s Mrkom, Šaban Šaulić, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Darko Lazić, Era Ojdanić, Bora Drljača, Goca Lazarević, Nada Obrić i drugi.

Mogla je da puši samo Ceca... Antić pali Ražnatovićki cigaru
Mogla je da puši samo Ceca... Antić pali Ražnatovićki cigaru

KozmetičarĐANI CEDIO BUBULJICU ALEKSANDRIRadiša Trajković Đani iscedio je bubuljicu na butini Aleksandri Prijović, koja je bila u društvu svog dečka Ljubomira Perućice. Pevačica se namučila zbog crvenila na koži, pa joj je pevač prišao i pomogao joj. Nakon toga, Prijovićevu je spopala alergija, pa je sve vreme maramicom brisala nos.

NavikaHARIS CIRKAO PIVOHaris Džinović prvi je došao na snimanje, gde se odmah uhvatio za čašu, koju nije ispuštao iz ruke. Pevač je pre nego što je izašao na binu popio jedno pivo, a nakon nastupa je nastavio da cirka. On nije dugo sedeo kod Palme, ali je imao dovoljno vremena da se dobro opusti. Pre nego što je krenuo, eksirao je flašicu mineralne vode.

Crni vešJELENI VUČKOVIĆ SEVALE GAĆICEJelena Vučković došla je sa mamom Gocom Božinovskom i dečkom. Ona je osim svojim grudima, koje su kipele iz haljine, prisutne počastila i pogledom na svoj donji veš. Njena haljina se podizala, pa su tako njene gaćice izašle na videlo.

MolerisanjeGOCA SE SAMA ŠMINKALAGoci Lazarević bilo je prevruće u restoranu, pa joj se razmazala šminka. Ona je lice često brisala maramicama i ponovo se šminkala. Kad je počela da pije alkohol i opustila se, zaboravila je na šminku, koja joj je do tog trenutka predstavljala veliki problem.

ŽiveliZAPILI SE MRKA I ŠABANŠaban Šaulić poslednji je došao na novogodišnje snimanje s Hasanom Dudićem i odmah se uvalio za sto kod Milutina Mrkonjića i Ane Bekute. Čim je seo, krenuo je da pije alkohol jer mu je put od Beograda do Jagodine bio naporan i dug. Mrka je svaki čas nazdravljao s njim i ljubio ga po glavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track