RADA MANOJLOVIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Volela bih da se u porodici reše problemi koji me tište
Foto: Printskrin

Nije joj svejedno

RADA MANOJLOVIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Volela bih da se u porodici reše problemi koji me tište

Stars -

Rada Manojlović ovoj godini imala je mnogo uspeha na poslovnom, ali i na privatnom planu, a otkrila je da postoje problemi koje bi volela da reši u budućnosti.

"Volela bih da se u porodici reše problemi koji me neko vreme tište. Ne bih da pričam sad o čemu se tačno radi, ali želja mi je da sve bude kako treba. Svi smo srećni, još samo da svi budemo zdravi", rekla je pevačica. Iako ne želi da priča o problemima u porodici, rado govori o svim poduhvatima u 2016. godini.Jedan od njenih uspeha je ljubav sa kolegom Harisom Berkovićem.

"Haris je tu gde treba da bude. Sve je idealno, ne bih da baksuziram. Ako me neko pita za savršenstvo, ja to tako zamišljam. Konačno sam zaista srećna", kaže Rada. Međutim, nezaboravno veče i ulazak u 2017. godinu neće proslaviti sa njim.

"Za Novu godinu sam u Cirihu, a on je u Americi. Ne znam kako je to moglo da se desi, takva kardinalna greška (smeh). Završavamo ovu godinu velikim uspehom, isto kao što smo i počeli, duetom... Mnogo smo srećni zbog uspeha koji smo postigli", otkrila je pevačica.

(Blic/Anastasija Čanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja