RADA SE UPLAŠILA ZA SVOJ ŽIVOT: Krenula je oluja na moru, ali pomislila sam da će mene prvo da spasu

Mislila da je na Titaniku

RADA SE UPLAŠILA ZA SVOJ ŽIVOT: Krenula je oluja na moru, ali pomislila sam da će mene prvo da spasu

Stars -
Pomislila sam da sam na Titaniku. Razmišljala sam da sam ja na onog gornjem spratu i da će mene prvu da spašavaju, rekla je pevačica

Zvezda Granda Rada Manojlović izjavila je da nije oprala kosu jer je imala mnogo obaveze tog dana i nije stigla da je pusti, kako ona to inače voli.

Rada je nedavno pevala na jednom kruzeru na privatnoj zabavi. "Tamo sam kročila sad i nikad više. Ja sam ti jedno od onih stvorenja koje misle da čovek treba da leti da bi imao krila, da treba da pliva da bi bio riba...", smatra Rada.

Pevačica je takođe rekla da kada stalno razmišlja negativno kad je na putu, ružne stvari joj se i događaju. "Baš to veče kad sam nastupala, bila je i oluja na moru, kiša, vetar, sneg, svašta me snašlo", objašnjava Rada svoju muku i dodaje da se na avion navikla posle mnogo godina letenja.

"Pomislila sam da sam na Titaniku. Razmišljala sam da sam ja na onog gornjem spratu i da će mene prvu da spašavaju", rekla je Rada kroz osmeh.

Rada je elegantnu punđu imala i na žurci koju je organizovao magazin Story. Ona je pred kamerom "Grand televizije" priznala da nije stigla da opere kosu i da je zbog toga zavezala.

"Ma gde mi lepše stoji punđa... Ovo je bila vanredna situacija. Danas sam previše nastupala sa kosom i nisam mogla da je perem 6 puta koliko je to zahtevao raspored mojih obaveza. Tako da nije baš najsrećnija kad je pustim", rekla je Manojlovićeva.

http://www.youtube.com/watch?v=NrDdZngB-c4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track