RASKOŠNA SVADBA: I voditeljka Žikine šarenice osvojila biznismena
Foto: Printskrin

Sudbonosno DA!

RASKOŠNA SVADBA: I voditeljka Žikine šarenice osvojila biznismena

Stars -
Biznismen i voditeljka odlučili su da naprave slavlje za svoje nabliže i tom prilikom se jedno drugom obeća na večnu ljubav

Marijana Radojević, voditeljka emisije "Žikina šarenica" i Vladan Milošević, direktor rudnika "Resavica" će 31. decembra izgovoriti sudbonosno "Da".

Spekulisalo se da će bračni par slavlje pripremiti u hotelu "Hajat", međutim, Milošević je to demantovao i otkrio da su odlučili da proslave u jednom restoranu na Zvezdari za oko 250 do 300 zvanica.

Odluka da svadbu naprave u Beogradu, iako je biznismen iz Despotovca par je doneo zbog toga što u srpskoj prestonici imaju veliki broj prijatelja.

Ovo nije jedini par osobe sa estrade i biznismena, podsetimo se na još neke.

Vesna Zmijanac i Željko Rstić

Vesna i Željko su već dugo godina u vezi, međutim, u avgustu ove godine došlo je do raskida. Spekulisalo se da je za njihov raskid kriv Željko koji je pevačicu prevario sa voditeljkom Tamarom Stojmirović.Nakon samo par meseci, par je ipak odlučio da ne mogu jedno bez drugog, pa su njihovoj vezi dali još jednu šansu.

Snežana Dakić i Vladimir Mikić

Nakon devet godina braka i decenije zajedničkog života voditeljka i biznismen su odlučili da se razvedu. Njih dvoje imaju osmogodišnju ćerku Lauru, a nakon razvoda par je odlučio da ostane u prijateljskim odnosima.

Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić Kole

Bili su dobri prijatelji, a zatim stupili u vezu koja je trajala više od godinu dana. Veza im je bila turbulentna, često su raskidali i mirili se, a mediji su to sve redovno ispratili.

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track