RASPLAKAO SARAJLIJE: Saša Matić posvetio koncert Kemalu!
Foto: Printskiri

Smrt prijatelja pogodila pevača

RASPLAKAO SARAJLIJE: Saša Matić posvetio koncert Kemalu!

Stars -
Monteno je bio veliki umetnik, a još veći čovek, koji će nastaviti da živi kroz svoje vanvremenske hitove

Saša Matić i nedavno preminuli Kemal Monteno imali su veoma prisan prijateljski odnos, a vest o smrti svog dugogodišnjeg prijatelja pevač je prihvatio veoma teško.

S obzirom na to da je silom prilika već imao zakazan nastup u Sarajevu, koncert je odmah posvetio svom preminulom drugu Kemalu, a isti je započeo i čuvenom numerom "Sarajevo, ljubavi moja".

Već s prvim taktovima halom su se prolomile ovacije i aplauz, a prisutne su obuzele emosije, pa su i zaplakali. Uprkos tome što je bio ugovoren samo jedan nastup, zbog velikog interesovanja publike, Saša je u istom klubu pevao i sutradan, kada je nekoliko stotina posetilaca ostalo bez karata.

Saša je osetio potrebu da se publici obrati i kaže nešto o svom prijatelju Kemalu: "Ne volim patetiku, niti želim da rečima skrnavim naše prijateljstvo opisujući ga ili objašnjavajući koliko mi je teško zbog njegovog odlaska. Kemal je bio veliki umetnik, a još veći čovek, koji će nastaviti da živi kroz svoje vanvremenske hitove", suzdržano je rekao Saša.

Pevač će ostati u Sarajevu do srede, kako bi prisustvovao komemoraciji Kemala Montena.

Dona Ares: Saša je moj anđeo čuvarDona Ares, koja se bori sa teškom bolešću, rakom dojke, prisustvovala je nastupu Saše Matića. Nakon koncerta ona se pozdravila sa njim, a slike je postavila Fejsbuk.- Pa kaže: „Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu nema te sile, nema oka što će me videti na dnu“. Moj Anđeo čuvar - kralj meraka Saša Matić - napisala je pevačica.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track