RASTA ZAPRETIO IVANOVIĆU: Tužiću Ivana jer me je nazvao debilom!
Foto: Dragana Udovičić

Pravdu traži na sudu

RASTA ZAPRETIO IVANOVIĆU: Tužiću Ivana jer me je nazvao debilom!

Stars -

Stefan Ðurić Rasta najavio je tužbu protiv Ivana Ivanovića jer ga je javno nazvao debilom.

Muž Ane Nikolić se poverio bliskom prijatelju da neće voditelju preći preko ove uvrede. Reper smatra da Ivanović nije trebalo da se meša u njegov sukob sa Slobodanom Nešovićem Lokom, koji je stalni član emisije „Veče s Ivanom Ivanovićem i muškarcima“.- Rasta je došao kod mene besan. Bio je ljut što se Ivanović upleo u njegov sukob s Lokom. On nije gledao tu emisiju, ali su mu prijatelji javili šta je voditelj rekao i kako ga je nazvao. Preko toga nema nameru da pređe, već je čvrsto rešio da tuži Ivanovića. Rekao mi je da mora da plati za teške reči - kaže reperov prijatelj, inače poznati estradni menadžer koji ne želi da mu se pominje ime, i dodaje:

- Rasta smatra da sa Ivanovićeve strane nije bilo u redu da ga javno blati jer on nikada o njemu nije ružno pričao. On ionako ima dovoljno problema zbog neraščišćenih računa s Lokom - priča naš sagovornik.

On kaže da Rasta u ovom slučaju ima podršku trudne supruge.- I Ana smatra da nije u redu to što je Ivan javno uvredio njenog muža. Potpuno podržava Rastu u nameri da pravdu potraži na sudu, naročito jer joj se smučio što svaki čas neko uzima u usta njenog životnog saputnika i s njim ispira usta - završava naš izvor.

Pozvali smo Rastu, ali se nije javljao na telefon.

Ljiljana Stanišić

(KURIR TV) LINČ USRED BEOGRADA! RASTA PRETUKAO VODITELJA: Posle saslušanja, reper pušten na slobodu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track