RENATO HENC POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: 13 je moj srećan broj!
Foto: Promo

Prošao bez ogrebotine

RENATO HENC POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: 13 je moj srećan broj!

Stars -
Renato je nedavno objavio 13 novih pesama, a po svemu sudeći, ovo je ipak njegov srećan broj. Baš tog datuma, na Svetog Andreja, desila se nezgoda u kojoj je ostao nepovrеđen

Desetak dana nakon što je izdao svoj novi album "Ljubavne krađe", pevač Renato Henc doživeo je ozbiljnu saobraćajnu nesreću, iz koje je, srećom, izašao nepovređen.

Poledica na putu ka Bugarskoj pevaču je umalo došla glave, ali nakon što je živ i zdrav izašao iz uništenog automobila, istog momenta stopom se zaputio na svoje odredište-humanitarni koncert za decu oštećenog vida u Vidinu.

"Sveti Andrej me je sačuvao, nisam zadobio ni ogrebotinu. Nisam mogao da izneverim mališane koji su me čekali u Vidinu. Stopirao sam, pa sam brzo stigao na humanitarni koncert za te sjajne klince", objašnjava Renato, u javnosti poznat kao veliki humanitarac.

Ekskluzivac City records-a nedavno je objavio 13 novih pesama, a po svemu sudeći, ovo je ipak njegov srećan broj. Baš tog datuma, na Svetog Andreja, desila se nezgoda u kojoj je ostao nepovrеđen.

Renata u narednom periodu očekuje snimanje spota za pesmu Ljubavne krađe, a i Novu godinu dočekaće radno, u Kladovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track