KUME U RATU? Kačavenda čula da je Ana negirala njene priče! PUCA PRIJATELJTVO: I njena majka je rekla da je vezivana za radijator!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Instagram

obrt

KUME U RATU? Kačavenda čula da je Ana negirala njene priče! PUCA PRIJATELJTVO: I njena majka je rekla da je vezivana za radijator!

Rijaliti -

Ana Ćurčić drugoplasirana je u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a po izlasku je saznala da je i napolju vođena kampanja, kao i da je brojni prljav veš iz njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem iznet u javnost, što je nju šokiralo.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Na zaprepašćenje mnogih, Ana je po saznanju šta je njena kuma Milena Kačavenda pričala i iznosila, javno demantovala sve, što je dodatno mnoge ostavilo bez teksta.

Milena je sada progovorila o Aninom izlasku i činjenici da stvari koje je iznela u javnost, Ćurčićeva nije potvrdila.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga, Milena Kačavenda
foto: Petar Aleksić

- Ani treba da se naspava, sad u ovom trenutku nemam šta da kažem. Svi ćemo mi obaviti razgovore, samo da se odmorimo pa ćemo sesti da pričamo o svemu što treba - rekla je ona, pa otkrila da li je istina to što je pričala:

- Ne bih sada potvrđivala ništa dok se ne odmori i ne sazna šta se napolju sve dešavalo.

Kačavenda se osvrnula i na komentar majke ''Ana, ništa ne znaš još!''

- Zato što kada je mene Ermina napala za kontradiktornosti i laži, njena majka je rekla ''Jeste'', to je i zabeleženo, da je ona vezivana za radijator. Verovatno majka želi da ona sad odmori, da vidi šta se dešavalo napolju, šta smo govorili što je ona želela ili nije želela, a to je sve bilo u trenutku kada je rekla da se oglasimo.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track