RUŽIČINA MAJKA O ORGIJAMA U PAROVIMA: Šta će jadna, morala je!
Foto: Printskrin

Seks uživo

RUŽIČINA MAJKA O ORGIJAMA U PAROVIMA: Šta će jadna, morala je!

Stars -
Nisu malo tamo, dva i po meseca apstinencije. Mladi su se pa im to priliči, bar su se pokrili, pradala je ćerku Tijana

Gledaoci koji su bili budni između četvrtka i petka mogli su da gledaju seks i kojem su učestvovali Ružica Veljković, Filip Đukić, Nataša Šavija i Nenad Marinković Gastoz. Prvo su počeli Ružica i Filip, a kada si Gastoz i Nataša videli šta se dešava u krevetu do njih, Gastoz je odlučio i da on ubrza malo strasti. Bez obzira što su im bubice bile daleko, iz Šavijinoj faci videlo se da ispušta uzdahe. Ipak su, da bi akciju dovršili do kraja, otišli do tuš kabine.

Ružičina majka Tatjana kaže da je više ljuta na ćerku što toliko pije nego što je imala seks sa Filipom. ovo drugo opravdava dugom apstinencijom.

"Tri puta sam jutros gledala snimak i sve vreme se pitala: Aman, hoće li prestati. Nisam mogla da verujem da će to uraditi pred kamerama i mislila sam da je to deo igre. Šta će jadna, morala je, nisu malo tamo, dva i po meseca apstinencije. Mladi su se pa im to priliči, bar su se pokrili. Mislim da to sa Filipom neće potrajati kada izađu. U početku mi se dopao, a onda sam čula kako ružno priča o Ružici sa Gastozom u bašti, pa me je razočarao. Htela sam da je zovem i sve joj ispričam", rekla je Tatjana, dok njen suprug Aleksandar da je Ružica luckasta na mamu, a da na njega liči kada počne da filozofira.

"Suprug kaže i da je Ružica ista ja kada počne da pije. Zameram joj što se toliko naliva i ne znam šta joj je bilo potrebno da u alkohol stavlja kapi za nos, pa da je sada deklarišu kao narkomanku. Znala sam i ranije da ona pije, čujem je kada se vrati iz grada kako baulja ali nisam očekivala da će to da radi i pred kamerama.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track