ŠABAN ŠAULIĆ SA NASTUPA ODVEDEN U BOLNICU: Pevač trpi jake bolove, ni blokatori mu ne pomažu
Foto: Stefan Jokić

Nije mu lako

ŠABAN ŠAULIĆ SA NASTUPA ODVEDEN U BOLNICU: Pevač trpi jake bolove, ni blokatori mu ne pomažu

Stars -

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, direktno sa nastupa koji je imao u subotu uveče otišao je u bolnicu, gde su mu doktori zbog jakih reumatskih bolova dali injekcije

Kako mu ni to nije pomoglo, muzička legenda je tokom jučerašnjeg dana još nekoliko puta primila blokatore.Sa neizdrživim bolovima i neprospavanom noći iza sebe Šaban je, kako bi ispao pravi profesionalac, otišao u studio TV "Pink" na gostovanje koje je ranije bilo dogovoreno. Iako je na bini jedva izdržao da privede nastup kraju, Šauliću ni to nije bilo dovoljno, već je i u emisiji trpeo bolove.

"Upravo sam došao sa puta i imao sam velike probleme zbog reumatskog bola u ramenu. Primio sam jedan blokator sinoć i opet sam jedva došao ovde. Jedva čekam da ponovo odem kući kako bih primio još jedan blokator, jer su bolovi jaki" objasnio je kralj muzike, kojem je ovo bilo prvo gostovanje na ružičastoj televiziji od kada je napustio žiri "Granda" i prešao u jato "Pinkovih zvezda".

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Radujem se novoj saradnji. Na Pinku sam počeo karijeru i evo me opet ovde. Septembar mi je, inače, omiljeni mesec, prvenstveno zbog toga što sam u ovom mesecu rođen, a i neki meni najbliži ljudi. Evo sada ću u ovom mesecu započeti i poslovne promene", iskren je Šaulić, kome će ovaj mesec doneti još jednu titulu, jer njegova ćerka Ilda uskoro na svet treba da donese devojčicu, pa će unuka dodatno uveseliti Šabana.

"Svakog trenutka očekujem da postanem deda, jer je Ilda pred porođajem, pa eto još jednog razloga za slavlje uskoro", ističe pevač.On je prethodnih godina imao i velikih problema sa trbušnom aortom, koju je operisao u aprilu ove godine u Italiji. On je tada u bolnici proveo više od tri nedelje i doktori su mu savetovali da uspori tempo svog života i nastupa.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track