SAD NE SME NIKO DA JE BIJE: Mia Borisavljević unajmila telohranitelja!
Foto: Dragana Udovičić

Oseća se bezbednije

SAD NE SME NIKO DA JE BIJE: Mia Borisavljević unajmila telohranitelja!

Stars -
Krajem prošle godine Miu je pretukao bivši dečko, koji se nedavno uselio u zgradu u kojoj živi

Mia Borisavljević (30) poslednjih meseci nigde ne mrda bez telohranitelja. Kršni momak koji je stopu prati, nije deo imidža, niti ga je angažovala da bi glumila zvezdu, već zato što je morala. Krajem prošle godine Miu je pretukao bivši dečko, koji se nedavno uselio u zgradu u kojoj živi.

"Telohranitelj mi daje osećaj sigurnosti i morala sam da ga angažujem. Osim što se uz njega osećam bezbednije, on mi pomaže u stvarima koje više ne mogu sama da postignem. Mnogo toga završava za mene, pa lakše funkcionišem", kaže Mia.

Da li ste se uplašili kada vam je bivši dečko postao komšija? "Istina je, doselio se zgradu u kojoj živim i, iskreno, ne znam šta drugo da vam kažem. Nismo u dobrim odnosima i pokušavam da ga ne sretnem. A što se tiče straha - ja ne znam ni šta je to strah! Nikad se ničega nisam plašila, pa ne znam zašto bih sad."

Posle svega što vam se dešavalo, da li ste promenili odnos prema muškarcima? "Ne, niti sam postala pametnija. Sve je ostalo isto. Ne bih volela da generalizujem stvari, pa da kažem da su svi momci ovakvi ili onakvi, ali ja sam uvek birala pogrešne muškarce. Ali, neću više o njima. Sama sam, hoću da se odmorim od muškaraca i da malo uživam sama. "

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Trenirate li možda neku borilačku veštinu ili idete na kurs za samoodbranu?

"Ne pada mi na pamet, jer neću da se bijem sa muškarcima. Fizički su jači, a verbalno se ne vredi sukobljavati sa nekim ko ne može intelektualno da vam parira. Jezik mi, nažalost, uopšte ne pomaže u muško-ženskim odnosima. Što se tiče moje odbrane, braniće me onaj ko je stručan, osposobljen i plaćen za to."

Koliko je skupo danas imati telohranitelja? "Vreme je najdragocenije i ništa od onoga što mi štedi vreme i živce nije skupo. Obezbeđenje me rasterećuje mnogih obaveza, mnogih problema i ko zna čega još. Kada sam ga angažovala, nisam ni sanjala koliko je telohranitelj dragocen u svakom smislu."

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Vesti online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track