Samardžić opet osvojio Beograđane
Foto: Dragan Kadić

Suze: Posle 10 godina pevao na istoj sceni

Samardžić opet osvojio Beograđane

Stars -
Emotivno - Željko sinoć održao koncert u Sava centru pod sloganom „Kompas za ljubav“ u intimnijoj atmosferi

Željko Samardžić sinoć je nakon deset godina opet održao solistički koncert u Sava centru. „Kompas za ljubav“ bio je Željkov 37. po redu koncert na ovom istom mestu.

Pevač je u intimnijoj atmosferi otpevao najveće hitove: „Ljubavnik“, „Kameleon“, „U ime ljubavi“, „Grlica“, „Zato kradem“ i druge sa svojih 13 albuma, što je beogradsku publiku tokom protekla tri sata navelo na radost, smeh i suze. Samardžić je nastup otvorio veselijim pesmama, a onda je pozdravio publiku i poželeo joj dobrodošlicu. Međutim, na početku je bilo sitnih tonskih problema zbog preglasnog ozvučenja, pa se pevač izvinio ljubiteljima svoje muzike.- Verovatno se malo oseća to što nisam stigao na tonsku probu, ali nadam se da vam neće smetati i da ćemo se divno provesti - obratio se pevač, koji je koncert izneo do kraja kao pravi profesionalac.

Dijana Đoković
Dijana Đoković

Iz prvih redova Željkove pesme pevala je njegova porodica, a u blizini su uživali majka Novaka Đokovića Dijana, koju je pevač i pomenuo na nastupu, zatim Željko Vasić sa suprugom, Dragan Brajović Braja i drugi.

Dragan Brajović
Dragan Brajović

Željko Vasić
Željko Vasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track