SANDRA AFRIKA IMALA SAOBRAĆAJKU: Pevačica se sudarila u centru Beograda!
Foto: Printskrin/Instagram

Udes

SANDRA AFRIKA IMALA SAOBRAĆAJKU: Pevačica se sudarila u centru Beograda!

Stars -

Pevačica Sandra Afrika doživela je danas u centru grada saobraćajnu nesreću. Sandra je oko 14 časova imala udes u Beogradu.

"Nakon što je završila snimanje jedne emisije, Sandra se uputila ka muzičkom studiju, gde završava pripreme za svoj prvi studijski album, ali je ispred samog studija doživela neprijatno iznenađenje kada se u njeno vozilo zakucao automobil kojim je vozač nevešto upravljao", počinje razgovor izvor i dodaje:

"Sandra je, prilikom dolaska u studio, ugledala zgodno parking mesto, a vozač koji je bio parkiran nasuprot njoj želeo je da pokrene svoje vozilo i prilikom isparkiravanja uspeo je da udari njen auto. Drugi vozač se svom silinom zakucao u Sandrin automobil, a ona je najpre bila uplašena, ali se brzo pribrala. Srećna okolnost je da je Sandra veoma sporo vozila jer se tom prilikom uparkiravala i zbog toga je oštećen samo njen auto. Ona se baš uplašila, ali je dobro", otrkio je izvor koji kaže da su pevačica i čovek čiji je automobil udario u njen brzo rešili problem.

Kako bismo proverili da li je dobro pozvali smo Sandru koja nam je potvrdila informaciju, ali i da je dobro nakon svega.

"Sve je okej. Jeste, tačno je, čovek nije obratio pažnju, nije gledao i zakucao se otpozadi u moj auto na parkingu, ništa strašno. Svi smo dobro, nema tu ni neke velike štete. Čula sam se posle toga sa njim, sve smo regulisali, tako da - nema potrebe da brinete. Ja sam već van zemlje, otputovala sam, tako da vam je jasno da sam dobro", rekla je pevačica.

(Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEDNA RUKA NA BUTINAMA, DRUGOM PRETI: Sandra Afrika poslala video poruku POZNATOM fudbaleru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track