SANDRA AFRIKA IZNENADILA: Nikada u životu nisam bila na nečijem koncertu!
Foto: Printskrin/TV Prva

Nema idole

SANDRA AFRIKA IZNENADILA: Nikada u životu nisam bila na nečijem koncertu!

Stars -
Ja sa tim nemam ništa, to sve organizuju menadžeri klubova. Moje je da dođem tu i odradim kako najbolje umem, rekla je pevačica

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika nedavno se slikala u splitskoj areni što je izazvalo spekulacije da će uskoro tu održati koncert.

"Imala sam nastup u Splitu pa sam svratila do arene da sa društvom popijem piće i od toga je sve krenula, ali zašto da ne", rekla je pevačica i otkrila nešto čemu se nismo nadali.

"Nemam idola niti osobu sa estade na koju se ugledam. Nikada u životu nisam bila na nekom većem koncertu, da ne računam to po klubovima i diskotekama."

Pevačica je nedavno u poreskoj upravi rekla kako svoje nastupe ne naplaćuje nego peva smao kada je kolege zamole. Međutim, zbog svog atraktivnog izgleda menadžeri inostranih diskoteka je predstavljaju kao zvezda večeri dok pred njen nastup kao uvod pevaju velike zvezde.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Ja sa tim nemam ništa, to sve organizuju menadžeri klubova. Moje je da dođem tu i odradim kako najbolje umem", rekla je pevačica a aonda se osvrnula na komentar Marije Mihajlovski koja je rekla da bi bilo dobro da nas Sandra Afrika predstavlja na Evroviziji.

"Da, to sam čula. Hvala puno ali ništa od toga za sad", rekla je pevačica kroz osmeh.

Nedavno je u medijima predstavljen Sandrin dečko Mikiša što je izazvalo veliku pažnju čitalaca.

"Ne predstavljam ja nikog niti sam ga krila ovih devet godina", kratko je rekla pevačica.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track