SANJA KUŽET OTKRILA POL DETETA: Evo šta čeka lepa voditeljka
Foto: Marina Lopičić

Postaje majka sledeće godine

SANJA KUŽET OTKRILA POL DETETA: Evo šta čeka lepa voditeljka

Stars -

Sanja Kužet odlučila je da se povuče sa malih ekrana jer je u petom mesecu trudnoće. Kako smo saznali, atraktivna voditeljka postaće početkom sledeće godine majka dečaka. Sanja je inače već dve godine u vezi sa Nemanjom Živojinovićem.

"Sanja i Nemanja za sada ne planiraju venčanje. Pošto ona već ima jedan brak iza sebe, papir joj nije važan. Iz tog braka ima i devetogodišnjeg sina Andreja, a sada opet čeka muško.

Kada je započela vezu sa Nemanjom, njoj je najbitnije bilo da ga i njen sin prihvati, što se veoma brzo desilo. Inače, nikad nije volela da priča o privatnom životu, tako da neće ni sada. Uživa u drugom stanju, nije se mnogo ni ugojila, baš joj prija trudnoća. Odlučila je da ne radi, a umesto nje Zvezde Granda vodiće njena imenjakinja Sanja Ćulibrk koja takođe radi na Grand televiziji", kaže izvor blizak voditeljki i dodaje da će ime bebe odabrati Sanjin sin.

"Andrej će imati tu čast da bratu da ime. On je već veliki dečak i mislim da je najsrećniji što će dobiti brata o kom će kao stariji voditi računa i pomagati mami", završava isti izvor.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja