SANJA MALETIĆ PROGOVORILA O ĆAZIMU: Vodim privatnu istragu, reći ću ko mi je smestio!
Foto: Damir, Mandic

OTVORILA DUŠU

SANJA MALETIĆ PROGOVORILA O ĆAZIMU: Vodim privatnu istragu, reći ću ko mi je smestio!

Stars -
Nisam od kamena. Iako delujem čvrsto i stabilno, vrlo sam ranjiva. Svaki ružan tekst me dotiče, govori pevačica

Sanja Maletić (42) ne krije da je priča kako je u vezi sa Ćazimom Osmanijem i da vara svog supruga Ljubišu ozbiljno uzdrmala njen mir. Nedeljama nije bila u stanju da o tome kaže ni reč, a onda je odlučila da progovori.

"Ne želim da pričam o tome dok ne budem sto posto sigurna ko mi je i, pre svega, zašto napravio ovoliku pometnju u životu. Kad budem znala imena i prezimena ljudi koji su se bavili mojim životom i smišljali šta i kako da mi smeste jasno i glasno ću ih prozvati. Imam nekih insinuacija i naznaka, vodim svoju privatnu istragu, a mene najviše zanima - zašto? Nikoga ne diram, gledam svoja posla, ali neko mi želi zlo", kaže Sanja Maletić.

Šta mislite, zašto ste nekome zasmetali?

"Ne vidim drugi razlog, sem zato što sam ovakva kakva sam! Pre svega, ne zavisim ni od koga. Sama finansiram sve u svom životu, čak me ni muž nikad nije finansirao, a kamoli neko drugi sa strane. Niko ne može da me drži u šaci, nikome ništa nisam dužna, nikome ne moram da se pravdam i da budem zahvalna zbog nečega. Čvrsta sam, stabilna, pismena, svoja. Sa 42 godine izgledam bolje nego mnogo žene koje su po deset i više godina mlađe od mene. Sve u životu sam debelo platila i ne dam na sebe. Nikome ne moram da titram, niko ne može da me uslovljava. Zato, izgleda, nekome smetam, pa mi pravi spletke."

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Zašto već nekoliko meseci ne živite sa suprugom?

"Ne znam zašto bi nekoga bilo briga da li se ja razvodim svaki čas, da li se sa svojim užem svađam i mirim, ili sam u srećnom braku. Moj muž ima velikih problema u porodici, njegov otac je teško bolestan. Tako je već mesecima, pa putujem sama sa klavijaturistom, jer je moj suprug Ljubiša bio kod oca u Sarajevu. Poslednjih mesec i po dana ne odvaja se od oca, vodi ga na hemioterapije, brine o njemu na svaki način."

Viđate li se uopšte?

"Naravno da se viđamo. Ljubiša dođe kući, pokupi neke stvari, završi nešto što ga čeka, vidimo se, ispričamo se, a onda on ponovo ode kod oca. Sve naše snage su usmerene na to da spasimo čoveka. Sve ostalo je smešno, u odnosu na čovekov život. Ali, ako budem rešila da menjam muža, javiću vam to na vreme. Nikad se ne zna, a i nije to ništa strašno."

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Koliko vas dotiču priče da varate muža?

"Naravno da mi smetaju, pa nisam od kamena. Iako delujem čvrsto i stabilno, vrlo sam ranjiva. Svaki ružan tekst me dotiče. Gledam da to prevaziđem na najbezbolniji način. Ne čitam novine, isključila sam internet, neću da čitam i slušam gluposti. Trebalo bi da budem sređena i mirna, treba da se čuvam. Srčani sam bolesnik, a pokušavam da ostanem trudna, pa nikako ne bih smela da se nerviram. Svaki stres, u mom organizmu pravi haos koji remeti rad mog srca i uzburkava hormone."

Da li ste i ranije imali bračne krize?

"Pre desetak godina imali smo veliku bračnu krizu, ali smo uspeli da se izborimo s tim. Čak ni naši roditelji nisu znali da smo u problemu. Bilo je i više sitnih, bezazlenih kriza. Svako ko je u braku ili je bio u braku, zna da je to normalno. U našem braku kad naiđe kriza, kad nagomilani problemi prsnu kao balon, mi se primirimo, jedan periododćutimo da se strasti smire. A, onda lepo sednemo, razgovaramo, sve objasnimo i postavimo na svoje mesto. Ljubav i brak s vremena na vreme treba revitalizovati, a mi to umemo", kaže Sanja

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(vesti-online.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track